|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ερωτηση
καλή απορία
|
|
|||
|
|||
και τωρα ερχεται η συνεχεια... τι θα γινοταν αν βαζαμε και ελατηρια μεσα???
αρα θα μοιραζονταν οι δυναμεις και θα ειχαμε τα πλεονεκτηματα και των συμβατικων μπροστινων?? ή μια τρυπα στο νερο??? |
|
|||
|
|||
Τι εννοείς-<<θεωρείς>>πλεονεκτηματα και των συμβατικων μπροστινων??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλη η αρχικη απορεια σου φιλε και εγω δεν ημουν σιγουρος!...αλλα για τη ιδεα να βαλουμε ελατηρια μεσα στις μπροστινές μπουκαλες ...αστο καλυτερα!....προσωπικα το θεωρω αχρείαστο εως και πολυ επικίνδυνο. ...αχρειαστο γιατι αυτη τη δουλια την αναλαμβανει με απολυτη επιτυχία το αμορτισερ που στηριζεται αναμεσα στο telelever και στο πλαισιο...και επικινδυνο γιατι σε καμια περιπτωση δεν θα πειραματιζομουν με επεμβάσεις στις μαμισιες επιλογες που πισω τις κρυβοντε χρημα,χρονος και πολλες δοκιμες μεχρι να καταληξουν . ποσο μαλλον σε ενα τοσο ζωτικο σημειο που εχει να κανει με την σωστη πρόσφυση του μπροστινου τροχου! ... τι σε βαλε σε σκεψεις να το ψαξεις?...εισαι απο κατι δυσαρεστημενος απ το μπροστινο?...εγω ,στο μακρινο μελλον, αν τα χιλιομετρα φτασουν τα ορια και ισως το βαρος μου αυξηθεί πολυ ...θα μπω στη διαδικασια να βαλω ενα ζευγαρι ακομα πιο ποιοτικες αναρτησεις !...αλλα για μετατροπες τετοιου τυπου ...ουτε για αστειο! ...γνωμη μου παντα! |
|
|