|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάτω από τα επίπεδα του 2000 επέστρεψαν οι μισθοί
Απόσπασμα:
Εδω θα συμφωνησουμε ΑΠΟΛΥΤΑ!! Οπως κ να εχει το οποιοδηποτε θεμα,ο καθενας εχει το δικαιωμα της γνωμης του!Κ σ αυτο σου αναγνωριζω οτι παροτι εισαι λαθος ο διαλογος που κανεις ειναι με επιχειρηματα κ κυριως χωρις να προσβαλλεις τον συμομιλητη σου... Ειμαι σιγουρος οτι οταν βρεθουμε κ καταλαβεις οτι εχω δικιο τελικα,θα αναγκαστεις στο τελος κ θα πληρωσεις τις μπυρες αγαπητε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κρίμα... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όταν ο κόσμος πάει μπροστά, εμείς γυρίζουμε 20 χρόνια πίσω και μάλιστα πανηγυρίζουμε για αυτό. Μείνε στο κράξιμο του Τσίπρα και μην εκτείθεσε σε πράγματα που δεν κατανοείς... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο κοσμος παει μπροστα με χρηματα που παραγει οχι με χρηματα που του δανειζουν τα οποια δεν μπορει να αποπληρωσει απαιτωντας μαλιστα κι αλαλ χρηματα για να μην χασει την βολη του.........λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σε ακολουθησω......οι πολεμοι εχουν και θυματα, στην περιπτωση της Ελλαδας ειναι τα ιδια με τα προ 20ετιας....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η απώλεια της ζωής ενός 13 χρονου παιδιού το 2014 δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως στατιστική και ως παράπλευρη απώλεια. Το αίτιο του θανάτου της, ήταν η φτώχια και όσο γελοίος είναι ο Τσίπρας που πάει το εκμεταλευτεί πολιτικά, άλλο τόσο είναι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτά συμβαίνουν. Εγώ εδώ είμαι να συζητάμε, πάντα με επιχειρήματα, αν εσύ δεν θέλεις τότε πάσο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορει να ειναι και πείνα η η ελειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ,η παντελης ελειψη κοινωνικής πολιτικής και η δυσκολία εύρεσης των αναγκαίων. Συμφωνώ οτι τέτοια γεγονότα συνέβαιναν και παλαιότερα αλλα τωρα ειναι ποιο αξιόλογο οταν έχεις μετρό σύγκρισης άλλες κοινωνίες που συμπορευομαστε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελπίζω Σταύρο να αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που έγραψες είναι εξαιρετικά "άσχημο". Κανονικά του αξίζει άλλος χαρακτηρισμός, αλλά τέλος πάντων! Πραγματικά παραξενεύομαι φίλε Σταύρο! Η επίθεση που κάνεις τις τελευταίες μέρες στο Γιώργο είναι ανεξήγητη. Εγώ ήξερα ότι είσασταν φίλοι και μάλιστα καλοί! Αν έχει γίνει κάνει κάτι λύστε το μεταξύ σας διότι δημιουργούνται εντυπώσεις που καθένας τις μεταφράζει όπως θέλει. Και κάποιοι χαίρονται χωρίς καν να ξέρουν γιατί..... Το έχω ξαναγράψει, ας προσέχουμε όλοι τις συγκυριακές προτιμήσεις μας..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Του Σταύρου ανεβαίνει η πίεση με αυτά που γράφω, αφου διαφωνεί, και σαν γιατρός γνωρίζεις ότι η υψηλή πίεση πολλές φορές κάνει τον ανθρωπο να τα χάνει. Παρόλα αυτά να φτιάξει λίγο ο καιρός και θα παω να τον δω......... |
|
|