|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Info για υποψηφια νυφη
Χωρις να θελω να παρω τον πωλητη της 2ης (7500 σαλονικα) στο λαιμο μου ειμαι 99.9% σιγουρος οτι εχει αλαξει τη βαση του φαναριου με αλλη η οποια ειναι απο μοντελο 08 και μετα.... το λεω γιατι στα 07 και πισω την εβγαζε με εχα σχεδιο Χ. για να καταλαβεις ακριβως τι λεω δες τη φωτο Νο2 απο τη πρωτη αγγελια και τη φωτο Νο4 απο τη δευτερη αγγελια....
Αυτο σημαινει 2 τινα.... η εχει φαει τρελη στουκα για να φτασει να αλαξει ενα εξαρτημα τοσο ψηλα....ή του ραγισε απο τους κραδασμους σε χωματινη βολτα οπως ακριβως την επαθα κι εγω.... http://www.gsforum.gr/%CE%96%CE%AE%C...1%CE%A3-33719/ αυτο που λεω μπορω να στο τεκμηριωσω κι αλλιως.... η touratech δινει καλημα αξεσουαρ για τα οργανα και το διαφοροποιει ως 04-07 και 08-... για αυτο ακριβως το λογο. Ελπιζω να βοηθησα... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΟΡΗΤΗ ΘΑΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ( ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ), ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ GSακια μας δεν εχουν σκελετο( πλαισιο ) ΟΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΟΤΟ. ΕΓΩ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ-ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ( Π.Χ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ) Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΕΧΕΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η BMW ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΒΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΒΑΓΙΑΝΕΛΛΗΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Aπ οτι καταλαβα ψαχνεις 07 για το ABS χωρις να σ ενδιαφερουν χιλιομετρα...
Bmw R 1200 GS Adventure '07 - € 7.500 EUR (Συζητήσιμη) - Car.gr ειναι συζ/μη η τιμη, αν περασει για ελεγχο απο μια αντ/πεια θα βγουν ολα στη φορα, εν οψει χειμερινου ελεγχου ισως ειναι και δωρεαν αλλα και να δωσεις 50€ για ενα λεπτομερη ελεγχο και δοκιμη δεν χανεις τιποτα! Bmw R 1200 GS Adventure '07 - € 8.300 EUR - Car.gr εδω δινεις κατι παραπανω που το παιρνεις σε εξοπλισμο με πολυ λιγοτερα χλμ...αν δεν υπαρχει θεμα με το χρωμα! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις παρατηρησεις και τα τεχνασματα και δε σας κρυβω οτι ανησυχω ηδη γιατι η μοτο δε φαινεται να ανηκει σε συμφορουμιτη!! Ειναι σιγουρα δυσκολος ο ελεγχος εξ αποστασεως. Ας αποφασισει ο αδερφος μηπως και κατεβουμε κατω να δουμε τις νυφες.. |
|
|||
|
|||
Εχουμε και εδω, τωρα το ειδα....
http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%89%C...re-07-a-37321/ Αν ειναι καλο το μηχανακι και υπαρχει θεμα στο οικονομικο γιατι ξεφευγει καπως με τα υπολοιπα, 3 βαλιτσο και ακραπα φευγουν ανετα στα 1500€ αν και για μενα δεν υπαρχει λογος! |
|
|||
|
|||
Πασκαλ..αυριο μπορω να περασω απο βαγια να δω την κοπελια...στειλε μου αριθμο σου....(το δικο μου στο προφιλ)
|
|
|||
|
|||
Nα ευχαριστησω για αλλη μια φορα οσους
βοηθησαν να αποφυγουμε πιθανες περιπετειες. Με τις ευλογιες του πατερ αλλα και τις πολυτιμες πληροφοριες του φιλου μανιακου η χοντρη ετοιμαζεται στα Β.Π. κανοντας το spa των 40.000χλμ σε πενταστερο συνεργειο. Και το αλλο Σαββατο θα ερθει οπως αρμοζει σε μια ADV μοτοσυκλετα ......... στη Θεσσαλονικη. ΟΔΙΚΩΣ |
|
|||
|
|||
Άιντε με το καλο μήπως για τα χαριλιδικα κανένα μπερεκετι
Sent by george via Tapatalk |
|
|