|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώς θ' ανεβάσω φωτογραφίες στο GS Forum ;;;
Μπράβο Πρόεδρε τα κατάλαβα όλα.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Προσοχή με τις φωτογραφίες από imageshack, κινδυνεύουμε να χάσουμε όλες τις φωτό που έχουμε ανεβάσει στο φόρουμ!
Αποτέλεσμα όλα τα παλαιά νήματα και ειδικά τα ταξιδιωτικά να χάσουν τις φωτογραφίες τους και να χάσουν και το νόημα τους... Εξηγούμε: πριν λίγο μπήκα στον imageshack για να βρω κάποιες φωτό να τις ποστάρω και μου έβγαλε με κόκκινα γράμματα ότι: έχετε 2500mb αποθηκεύσει σε φωτό..και μέχρι 01/03/2012 θα σας σβήσουμε όλες τις παλαιές φωτό μέχρι τα 500mb που είναι το όριο σε free λογαριασμούς... Στεναχωρήθηκα γιατί θα έμεναν όλα τα ταξιδιωτικά που με τόσο κόπο και χρόνο ανέβασα στο φόρουμ και αναβάθμισα το λογαριασμό μου σε πρεμιουμ 2 δολλάρια Αμερικής χρεώνει δηλ με χρέωσε σημερα με 1,57 ευρώ το μήνα. Όσοι λοιπόν δουλεύετε με τον imageshack, να το δείτε γιατί θα είναι καταστροφικό να χαθεί τόσος κόπος που κάνατε να ανεβάσετε τις φωτό σας εδώ αλλά και όπου τις έχετε. Επίσης αν μπορεί κάποιος να γράψει ένα λεπτομερές τουτόριαλ για εναλλακτικές μεθόδους, ας το κάνει.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εναλλακτικα, Photobucket με 10 GB δωρεαν! ! Last edited by black_hawk; 20-02-2012 at 13:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Xαρούλη έχεις δίκιο φίλε...
Το έβγαλε και σε εμένα, και τα πήρα άσχημα!!! Ξεκίνησα το photobucket τώρα και ο Θεός βοηθός!! Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια... Αν ξέρει κάποιος περισσότερα, ας μας διαφωτίσει, σας παρακαλώ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχω κανει εγγραφη (οχι PRO)απο 04/22/2008.. "Total files uploaded 1006 Bandwidth used: 4.3 GB (42%) 10 GB Storage Limits: Photobucket has removed the storage limits for free accounts! Now you can upload all your photos and up to 500 videos!" |
|
|||
|
|||
φωτο απο τον δισκο μου μπορω να ανεβασω κ αν ναι πως?
|
|
|||
|
|||
Κανεις λογαριασμο, (συνδεεις μετα, το δισκο σου στο pc ) και μεσα απο το λογαριασμο που εχεις ανοιξει, ψαχνεις και ανεβαζεις τις φωτογραφιες που θελεις!
|
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!.ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. ΑΡΧΗΓΕ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!!!!!!ΚΡΑΤΑΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.
|
|
|||
|
|||
σωστος
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |