|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σέλα by Starsel
70 Γιουρια ΜΟΝΟ
Καλορίζικη φίλε!!! |
|
|||
|
|||
ωραια και φθηνη .... με γεια
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλή....Βάλε πληροφορίες για το που πάμε ή στείλε μου pm......
Last edited by MARK; 29-01-2010 at 11:45. |
|
|||
|
|||
Εγώ ξέρετε τι κατάλαβα? Ότι τελικά μπορείς να έχεις καλή δουλειά και με λίγα λεφτά. Μας έχουν μάθει όλοι στα πολλά και δεν σκεφτόμαστε ΠΟΣΟ κάνει πια ένα κομμάτι συνθετικό ύφασμα από τόπι? 10-20 €... 30€!!! παραπάνω δεν έχει με την καμία! Εκείνος λοιπόν που θέλει να δουλέψει, σου παίρνει μια λογική τιμή εργατικών. Εκείνος που θέλει να σε δαγκώσει, θα σου πάρει πολλά.
Τι περισσότερο ή πόσο καλύτερη δουλειά θα μου έκανε ο άλλος που μου ζήτησε 120€? Άντε να πω πως θα μου έβαζε πιο ακριβό υλικό, αλλά πόση πια να ήταν η διαφορά? Εδώ μιλάμε για 50€ διαφορά έτσι!? Το παλικάρι λοιπόν... (ο Σάκης), βρίσκεται στην Λεωνίδου 41 στο Μεταξουργείο. Το τηλέφωνό του είναι 210 52 22 216. Κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλεις στη σέλα σου. Ό,ΤΙ γουστάρεις από σχέδια, φουσκώματα, χαμηλώματα κτλ. Και προπάντων με σωστές τιμές! (Δεν λέω φτηνές... λέω σωστές... γιατί φτηνά μπορεί να σου πάρει και κάποιος άλλος αλλά να σου δώσει μια σέλα για πέταμα! Εγώ πάντως έμεινα σούπερ ευχαριστημένος. Η σέλα έγινε πραγματικά σαν καινούρια! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε ......
|
|
|||
|
|||
... καλοριζικη φιλε!
..οντως απιστευτη τιμη για την εικονα που βλεπω!... ευτυχως υπαρχουν ακομα σωστοι επαγγελματιες! |
|
|||
|
|||
Το κακό είναι ότι αυτοί δεν είναι Έλληνες!
|
|
|||
|
|||
Στη σέλα φαίνετε να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και το σχέδιο ωραίο,
εκεί που κάποιος πρέπει να δώσει σημασία είναι στην δερματίνη γιατί έχει πολλές ποιότητες(βασικά να μην ξεραίνετε), όσο γιά την τιμή νορμάλ, πρίν 1 έτος είχα δώσει 55 ευρώ σε τοπικό κατάστημα εδώ στό Άργος. Ίσως φέτος να ζητάει περισσότερα, στην Αθήνα όμως σκίζουν γενικώς στις τιμές θέλει όντως ψαξιμο κ πληροφόρηση. Μήπως έχει ακούσει κάποιος γιά το gel σιλικόνης που βάζουν κάποιοι τεχνίτες?? |
|
|||
|
|||
Όμορφη Άλεξ.
|
|
|||
|
|||
θελω ενα ψιλοφουσκωματακι για το σκουτερ,.....θα περασω μια βολτα να δω......παντως στο τηλεφωνο που τον καλεσα ηταν ευγενεστατος....!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σέλα 1290 | kifinas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 21-05-2009 01:00 |