|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κοψιδοπροβατοχοιρινοκατάσταση στου Sakis
Που θα παει θα μας κατσει καμια καλη συναντηση!! |
|
|||
|
|||
Γιώργο άμα βγούμε στην εφεδρεία θα συναντιόμαστε συχνά αλλιώς έτσι όπως πάει θα τα πούμε στην πίτα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχουμε επιστρατεύσει επιτροπή υποδοχής Σταύρο μου... θα σε παραλάβει από τη Σιάτιστα και θα σε φέρει μέχρι την πόρτα μου!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλεναδα μην στεναχωριεσαι εγω στην εφεδρεια ειμαι μια χαρα απο σε καφε σε καφε παω... Παντος ποσο μας εμεινε για την πιτα... |
|
|||
|
|||
Αντε βρε καλα κρασια κ καλη παρεα
|
|
|||
|
|||
θα προσεχω και την προβατινα .......
|
|
|||
|
|||
Τι έχει τραβήξει αυτή η έρμη η προβατίνα
|
|
|||
|
|||
Και επιδη θα υπαρχει και γιατρος στην παρεα ειπα να το ριξουμε και λιγο εξω.Να ερθω και γγωωωωωω???
. . . . . . . ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΣΙΚΙΤΙΓΚΟΝ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ........ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ |
|
|||
|
|||
μετα τις καρετα-καρετα
θα ειναι ειδος προς εξαφανιση και η προβατινα στα σιατιστα |
|
|||
|
|||
Μην την φάτε όλη......αφήστε να γλυψωμεν και εμείς κάτι,γιατί σύντομα θα σας έρθουμε
Καλά να περάσετε....μέχρι τοτε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Χρόνια Πολλά στον Σάκη(Sakis)! | Jefe | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 47 | 19-03-2011 23:19 |
Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 295 | 18-11-2010 23:23 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |
χρονια πολλα στον Sakis! | AntonisKitoudis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 19-03-2010 21:22 |