|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλουζάκια GS Forum - Summer 2012 - Ζητούνται "καλλιτέχ
|
|
|||
|
|||
Νικόλα με 1100 όχι 1200
|
|
|||
|
|||
ΠΟΛΥ όμορφα!
Μπράβο Νικόλα! Σε ευχαριστούμε εσένα και το Φόρουμ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
και εγω θελω , υπαρχει προβλεψη για το ποτε χρονικα;;; στο περιπου εστω (οταν δεν εχεις ουτε ενα ,τοτε σε πιανει μανια να τα παρεις τωρα ή μαλλον χτες )
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακι τελειο!!!! Για δημιουργησε λιγο ακομα ρε παιχταδορ...!!!!
|
|
|||
|
|||
Βασιλάκη μου είναι ΦΟΒΕΡΟ το σχέδιο!!! Αλλά ρε bro μου, είμαστε υπότροποι... Αν το δουν ΚΑΙ αυτό οι γυναίκες μας μας βλέπω όντως να κοιμόμαστε στο γκαράζ πάνω στις χοντρές μας... Προσωπικά, θα το παίξω και θα το φορέσω... Είμαι adventure τύπος... |
|
|||
|
|||
Εεεεεε εισαι πολυ μπροστα ρε καρντασι!!!!
κανενα σχεδιακι με τον boxer ως θεμα και τα λοιπα που εχεις και στα αλλα? και μηπως τα main σχεδιακια να παιξουν πλατη και μπροστα ξερο το www,gsforum.gr η σε αλλη παραλλαγη μια λωριδα μπροστα με copy το main banner του forum οπως ειναι με τον τυπο στο φαραγκι μπροστα σε ενχρωμο αλλα και σε αρνητικο η ασπρομαυρο η οτι αλλο σου κατεβει? (ιδεες που μου σκανε τωρα....αλλα δεν το χω το να τις υλοποιησω κιολας....η θα μου φαει απειρο χρονο στο photoshop...) με GS στο ενα μανικι και nickname στο αλλο? για δες το μια και το χεις το θεμα ρε Μπιλαρα! Last edited by giamil; 27-04-2012 at 11:31. |
|
|||
|
|||
Ψιτ, αυτά με το 800 (1ο και 2ο) μην το βγάλετε πάντως από την συλλογή!
Να'χου'με κάτι κι εμείς οι «μικροί».. Βασιλάκη, άπαιχτος! Να το δει η Αγγελίνα να με κρεμάσει! |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία όλα!!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 22:05 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |
Το GS Forum, πίνει καφέ στη Βάρκιζα 14/7/2010 | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 90 | 16-07-2010 17:16 |