|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσφορά της Moto Adventures για τα Compact Training (Μάρτιος & Μάιος 2009)
Άντε με το καλό, Ντινόπουλε...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσφορά της Moto Adventures για τα Compact Training (Μάρτιος & Μάιος 2009)
Μέσα κι εγώ !
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παιδες το προηγουμενο σαββατο εγω και ο αδελφος μου πηγαμε και καναμε το σχολειο. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!
|
|
|||
|
|||
Το προήγούμενο Σάββατο ήμουν κι εγώ εκεί, νομίζω πως όλοι οι οδηγοί μοτοσυκλέτας θα πρέπει να περνούν από τέτοια σεμινάρια. Όσα χρόνια και να οδηγά κάποιος, κάτι έχει να πάρει. Μπράβο στην motoadventures
|
|
|||
|
|||
Παιδιά για το enduro του Μαΐου ισχύει η προσφορά ή χάσαμε όσοι δεν πήγαμε?
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ισχύει !!! .
|
|||
|
|||
Μέσα κι'εγω!!!
Αντε μπας και μαθω να μην ριχνω τη μπεμπα μου συνεχεια απο την δεξιά πλευρά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μετα κανουμε καπακι και το enduro 2 αμα λαχει! |
|
|||
|
|||
πολύ ενδιαφέρον και ευχαριστούμε τον Σπανό που... υπάρχει
έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ γιατί το ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ερώτηση: πόσο είναι κανονικά το ποσό χωρίς την προσφορά; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
Το GS forum εκπαιδεύεται στη Moto Adventures !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | GS Forum - Road & Enduro Training | 10 | 21-05-2009 04:16 |
Moto Adventures Day 1. Meeting - Tour - Show! | SpanosNikos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 120 | 20-05-2009 02:54 |
τα νέα μοντέλα της bmw για το 2009 | GS_maniac | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 20:25 |