|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στροφές και ζέσταμα μηχανής
Εγώ παιδιά ιδικά τώρα δεν περιμένω σχεδόν καθόλου απλά ξεκινάω με χαλαρή οδήγηση χωρίς ζόρια έως 3000 στροφές και ανοίγω σταδιακά όταν ανεβάσει θερμοκρασία δλδ αρκετά γρήγορα λόγο ζέστης . Το χειμώνα άντε να ανεβάσει δυο μπάρες και πάλι χαλαρά έως 3000 στροφές πάντα μέχρι να πιάσει 4 με 5 μπάρες . Δεν συνιστάτε στις τελευταίας γενιάς μοτέρ να το λιώνεις στο ζέσταμα έχουν αρκετές ανοχές οπότε κανένα πρόβλημα . |
|
|||
|
|||
Για να καταλάβω από αυτά που διάβασα (είπαμε είμαι άσχετος, τώρα διανείω τον 2ο μήνα συμβίωσης).
Βάζετε μπρός και τη ζεστένετε στατικά (το χειμώνα ιδίως) μέχρι να πιάσει μία μπάρα. Μετά μέχρι να πιάσει 4 μπάρες μέχρι 3.000 στροφές. Και θα ρωτήσω τώρα εγώ. Από 2500-3000 δεν τρέμει/συντονίζει το μοτέρ. Εγώ όταν το ακούω και τρέμει, τρέμει η καρδιά μου περισσότερο μήπως δεν κάνω κάτι καλά. |
|
|||
|
|||
Το τρέμουλο είναι μέσα στο παιχνίδι της συμβίωσης με τον boxer, μην σε απασχολεί. Στο φινάλε κράτα μία σχέση μικρότερη στο κιβώτιο ταχυτήτων.
|
|
|||
|
|||
Φίλε πρόσκοπε τα τελευταία 30 χρόνια και βάλε, οι κινητήρες των αυτοκινήτων και μηχανών δεν θέλουν τίποτε το ιδιαίτερο στο ξεκίνημα. Βάζε μπρος και φεύγα σαν να ήταν αναμμένη 3 ώρες πριν η μηχανή. Ούτε ζεστάματα ούτε παγώματα ούτε τρέμουλα ούτε τίποτε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην μια μπάρα είσαι έτοιμος να… τρέξεις όσο θέλεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άκου στατικά και μάλιστα μέχρι να πιάσει μια μπάρα! Τα έχουμε πει 50 φορές αυτά. Τη μηχανή τη βάζεις μπρος και φεύγεις. Ακόμα και αν χιονίζει. Άντε αν νιώθεις άσχημα, βάζεις μπρος, βάζεις το κράνος και φεύγεις. Μιλάμε για μοτέρ ψεκασμού και μοτέρ αερόψυκτο. Άκου στατικό ζέσταμα. Που είμαστε, σε Opel Kaddet του 80; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστός!!Βέβαια εγώ προσωπικά στα πρώτα λεπτά το πηγαίνω χαλαρά(3000-3500 στροφές).Πάντως γενικά δεν έχει πρόβλημα οπότε μην αγχώνεσαι.Απλώς απόλαυσε την οδήγηση!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
kornlaz σου αφιερώνω αυτό:
για την υπογραφή σου... (δες το όλο θα καταλάβεις) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το "αρρωστάκι" βγήκε για ζέσταμα! - teo71 :-) | Strats | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 14-03-2011 12:26 |
jacket μηχανής SPYKE | DAKIS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 23-03-2010 14:01 |
How to...ζέσταμα μηχανής!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 17-11-2009 22:27 |
How to...ζέσταμα μηχανής!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 22-06-2009 02:58 |
Οδηγοί μηχανής...! | Black_Shadow | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 10-04-2009 09:01 |