|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διάφορες ερωτήσεις για 1150
τι θελεις τωρα εσυ ??? |
|
|||
|
|||
παμε σοβαρα τωρα....
μοναδα ABS καλο ειναι καθε 10χλμ να τα αλλαζεις τα υγρα για να μην γινονται μαυρα και να ελαχιστοποιησεις τη φθορα της. βαλβολινες αν τις αφησεις για 20 οπως λεει ο κατασκευαστης και ειναι πχ καλοκαιρι θα καταλαβεις.. το δυναμο αν δε σου κανει κατι δεν του βαζεις χερι. εξατμιση η zard (την ειχε και ο ενας και μοναδικος ..ονομα δε χρειαζετε να σου πω..)σου δινει χαμηλα μονο,καλο ειναι να βρεις καμια ακραπα-remous η κατι αλλο,χωρις Υ και ιστοριες ,ανεβαζεις καταναλωση ετσι γιατι θες και αλλα πραγματα μετα για να αποδωσει αυτο που πρεπει. βαλε τα λεφτα σου σε κατι που να αξιζει οπως μια μπροστινη αναρτηση αφου εχεις την πισω πλεον... ρουλεμαν αν δεν εχουν θεμα δεν τα πειραζεις ,οταν ερθει η ωρα θα στο πει μονη της.. τελικα οι 1150αριδες εχουν τα λεφτα.... Last edited by nivo; 04-03-2013 at 20:03. |
|
|||
|
|||
axxaxaaaaa
Είστε ανεκδιήγητοι!!!!!!!!!! Αχαχχααα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Κωστάρα κάνω οικονομική οδήγηση Για 600 ευρώ που ζητάνε προτιμώ να σταματάω για να ξεπιάνετε και ο ####ς μου στο βενζινάδικο μια φορά παραπάνω, παρά να μου τον πιάσουν....... Τα λεφτά...................Αφού δεν χαλάει το μοτόρι και έτσι μας μένουν!!!!!!!! Γιάννη την έβαλες την μπροστινή τελικά? Εντυπώσεις? Έχει το δαχτυλίδι στο κάτω μέρος και την ρυθμίζεις με το χέρι χωρίς κλειδί όπως και την πίσω? Ακράπα τότε!!!!! Νίκο όλο τρως......... που τα βάζεις ρε φίλε? Εμένα γιατί μου κάθονται με την μία στον κοιλιακό? Θα κανονίσω τέλος μήνα στον μανώλη αλλαγή υγρών και καθαρισμό σώματα και μπέκ. Πέρασα απο εκεί το μεσημέρι. 'Ηταν ποτέ δυνατόν να μην προλάβαινα την μηχανή του φίλου μου, ? είπε.........για εσένα Last edited by ADV; 04-03-2013 at 20:19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ήρθε και ο τρισμέγιστος!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αλαξε κε τους τεντοτηρες τον καδενον του Time στης 70,000 χιλιομετρα κε εισαι ΟΚ !!
Last edited by giclas; 04-03-2013 at 20:48. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ADV ναι την εβαλα!!απλα...αλλη μοτο!εχει την ρυθμιση, το δακτυλιδι που περιγραφεις και δεν χρειαζεσαι κατσαβιδι.αν πραγματικα θες να την αναβαθμισεις βαλε μπροστινη να εχεις αψογη συνεργασια μπρος πισω acrapovich+k/n , για Υ δεν εχω αποψη....ακου το Nivo που την δοκιμασε.
τα αλλα ειναι οπτικα και μονο οπτικα. συντηρηση προτιμω και εγω να ειναι ετοιμοπολεμη και καλοσυντηρημενη εστω και νωριτερα(καλο κανει) ανα πασα στιγμη και ανεξαρτητου χλμ αποστασης παρα να προκυψει προβλημα απο "μισοτελειωμενα" αναλωσιμα ΑBS παντα μπαταρια με σωστη ταση +την οποια συντηρηση καλο ξεκινημα... Last edited by PACO; 04-03-2013 at 21:23. |
|
|||
|
|||
Εν Χριστώ αδελφέ Θεολόγε εσυ είσαι ο ένας κ μοναδικός; Ο the choosen one? |
|
|