|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηχος απο τον ΑΡ ΒΟΧΕΡ...S.O.S
Απόσπασμα:
Μα πως να έρθει στον kafe. Ακούγεται σαν ΝΤΑΛΙΚΑ. Να πάω με το φορτηγό και να το φέρω. Είναι καλή ιδέα, Και νόμιζα ότι τα honda έχουν αυτόν τον ήχο. Τι άλο θα διαβάσουμε. Δεν τα δίνετε να πάρετε απο μια Νταλίκα να ηρεμίσετε. Κρίμα στα 22000€. |
|
|||
|
|||
κάτι τέτοια προβλήματα με κάνουν να ανησυχώ και να χαλιεμαι πάρα πολύ,έλεος δεν είναι παπάκι που ακόμα κι αυτα αντέχουν,όταν είχα την ktm 990 μου έλεγαν τι το πήρες,χχαλάει,ελα όμως που τέτοια προβλήματα γενικής άποψης ποτέ δεν είχα διαβάσει για το ktm.κρίμα γιατί δίνουμε τόσα λεφτά κι είναι άδικο όλο αυτό το θέμα με την BMW τα μέταλλα της,τους κινητήρες και τα ηλεκτρικά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην θίγεις τα παπάκια φίλε μου. Έχουν αποδειχθεί πιο αξιόπιστααπό τα Γερμανικά. Μέχρι και στην Ιβηρική Χερσόνησο μπορεί να σε πάει. Ένα Γερμανικό μάλλον θα μείνει η από Συμπλέκτη η από φρένα η θα σκούζει σαν εκτροχιασμένο τρένο . Μην μπερδεύεις την αξιοπιστία ενός Γιαπωνέζικου με την περιπέτεια ενός Γερμανικού. Μην πέφτεις στην παγίδα αυτή που μας πουλάει η Μέρκελ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βλεπω συνεχιζεις και πινεις φιλαρακι.....
καλο μεσημερι να εχεις...χικ,χικ,χικ και μην ξεχνας....με το τσιπουρο μια γουλια-μια μπουκια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ήρεμα κύριοι!!! Το μωρό μου είναι 1150 και δεν κοστίζει 22000Ε και επιπλέον έχει και 93000 χλμ ( όσα 1150 έχουν λιγότερα απο το δικό μου)...και όσον αφορά τις άλλες εταιρείες πέρασα και εγώ απο γιαπωνέζους.Οκ ολα καλά και όλα αξιόπιστα, αλλα την αισθηση την ποιότητα και την στιβαρότητα του ΒΜW δεν την βρίσκεις πουθενά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ελα φιλε μου,δεν αντιλεγω,ομως δεν ειναι σπαστικο να φοβασαι μην παθει το ενα και το αλλο?και καλα να τα παθει εντος εγγυησης.αμα ειναι εκτος???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σύντομα θα σας ενημερώσω για το τι συμβαίνει στο θηριάκι μου.Μακάρι dimalx να είναι ψιλοπράγματα τα θέματά μας.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2010 21:04 |
καρτα απο τον Αγιο Βασιλη..... | Dionisis | Διάφορα | 6 | 01-01-2010 18:45 |
προσοχη προειδοποιηση απο τον διαχειριστη | Alext | Χιούμορ | 3 | 04-12-2009 12:34 |
Ο ορισμος του κομματος απο τον Ροιδη | Alext | Επικαιρότητα | 2 | 04-10-2009 10:33 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |