GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-08-2010, 03:36
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Ηχος απο τον ΑΡ ΒΟΧΕΡ...S.O.S

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Έλα την Τετάρτη στον καφέ ...... εδώ,
να τ' ακούσουμε, να σου πούμε τί είναι ......

Μα πως να έρθει στον kafe. Ακούγεται σαν ΝΤΑΛΙΚΑ.
Να πάω με το φορτηγό και να το φέρω. Είναι καλή ιδέα,
Και νόμιζα ότι τα honda έχουν αυτόν τον ήχο.
Τι άλο θα διαβάσουμε. Δεν τα δίνετε να πάρετε απο μια Νταλίκα να ηρεμίσετε. Κρίμα στα 22000€.
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 08:44
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

κάτι τέτοια προβλήματα με κάνουν να ανησυχώ και να χαλιεμαι πάρα πολύ,έλεος δεν είναι παπάκι που ακόμα κι αυτα αντέχουν,όταν είχα την ktm 990 μου έλεγαν τι το πήρες,χχαλάει,ελα όμως που τέτοια προβλήματα γενικής άποψης ποτέ δεν είχα διαβάσει για το ktm.κρίμα γιατί δίνουμε τόσα λεφτά κι είναι άδικο όλο αυτό το θέμα με την BMW τα μέταλλα της,τους κινητήρες και τα ηλεκτρικά.
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 16:20
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
κάτι τέτοια προβλήματα με κάνουν να ανησυχώ και να χαλιεμαι πάρα πολύ,έλεος δεν είναι παπάκι που ακόμα κι αυτα αντέχουν,όταν είχα την ktm 990 μου έλεγαν τι το πήρες,χχαλάει,ελα όμως που τέτοια προβλήματα γενικής άποψης ποτέ δεν είχα διαβάσει για το ktm.κρίμα γιατί δίνουμε τόσα λεφτά κι είναι άδικο όλο αυτό το θέμα με την BMW τα μέταλλα της,τους κινητήρες και τα ηλεκτρικά.

Μην θίγεις τα παπάκια φίλε μου. Έχουν αποδειχθεί πιο αξιόπιστααπό τα Γερμανικά. Μέχρι και στην Ιβηρική Χερσόνησο μπορεί να σε πάει. Ένα Γερμανικό μάλλον θα μείνει η από Συμπλέκτη η από φρένα η θα σκούζει σαν εκτροχιασμένο τρένο . Μην μπερδεύεις την αξιοπιστία ενός Γιαπωνέζικου με την περιπέτεια ενός Γερμανικού. Μην πέφτεις στην παγίδα αυτή που μας πουλάει η Μέρκελ.
Reply With Quote
Παλιό 09-08-2010, 16:31
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην θίγεις τα παπάκια φίλε μου. Έχουν αποδειχθεί πιο αξιόπιστααπό τα Γερμανικά. Μέχρι και στην Ιβηρική Χερσόνησο μπορεί να σε πάει. Ένα Γερμανικό μάλλον θα μείνει η από Συμπλέκτη η από φρένα η θα σκούζει σαν εκτροχιασμένο τρένο . Μην μπερδεύεις την αξιοπιστία ενός Γιαπωνέζικου με την περιπέτεια ενός Γερμανικού. Μην πέφτεις στην παγίδα αυτή που μας πουλάει η Μέρκελ.
βλεπω συνεχιζεις και πινεις φιλαρακι.....
καλο μεσημερι να εχεις...χικ,χικ,χικ
και μην ξεχνας....με το τσιπουρο μια γουλια-μια μπουκια
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 16:31
dimalx Ο/Η dimalx βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: athina
Μoto: BMW R1150 GS 02

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάντως όταν είχa ένα CB παλιά και το πήγαινα στο μάστροΚώστα στη Βουλιαγμένης για να το ακροαστεί, μου έλεγε:
- "Μάαααλιστα! το ακούς;; έχει πέσει μέσα! "
- "Τι ρε μαστροκώστα;"
- "Ενα πεντοχίλιαρο και περιμένει να το πιάσω"!

Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα φίλε!
Το προβλημα πλέον είναι οτι σου λένε φέρτην να την ανοίξουμε και βλέπουμε και αν δεν είσαι και εσύ εκεί να δεις τα μάτια του μάστορα θα δούνε και άλλα (από την δίπλα μηχανή π.χ) και θα σου βγάλει ένα κουστουμάκι γαμπριάτικο!!!
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 16:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα πως να έρθει στον kafe. Ακούγεται σαν ΝΤΑΛΙΚΑ.
Να πάω με το φορτηγό και να το φέρω. Είναι καλή ιδέα,
Και νόμιζα ότι τα honda έχουν αυτόν τον ήχο.
Τι άλο θα διαβάσουμε. Δεν τα δίνετε να πάρετε απο μια Νταλίκα να ηρεμίσετε. Κρίμα στα 22000€.
Ήρεμα κύριοι!!! Το μωρό μου είναι 1150 και δεν κοστίζει 22000Ε και επιπλέον έχει και 93000 χλμ ( όσα 1150 έχουν λιγότερα απο το δικό μου)...και όσον αφορά τις άλλες εταιρείες πέρασα και εγώ απο γιαπωνέζους.Οκ ολα καλά και όλα αξιόπιστα, αλλα την αισθηση την ποιότητα και την στιβαρότητα του ΒΜW δεν την βρίσκεις πουθενά.
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 16:39
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να είχαν την μηχανή σου και ας έβγαζε προβλήματα...όλοι μαζί και εγώ αφου οδηγήσουν μια ΒΜW τοτε καταλαβαίνουν...εγω την δικιά μου δεν την αλλάζω και ας βγάζει προβλήματα.
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2010, 16:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστός !!! και τώρα 5χιλιαρο άκουσαν τα μαστορια αλλά σε εύρο !!!
Συμβουλή για φίλο batman : κυκλοφόρησε κανονικά και πέρνα ξανά από συνεργείο το Σεπτέμβρη του …2015 και αφού το κοντέρ γράψει 200.000 !(ως τότε θα έχει φτιάξει η αγορά και δεν θα κοιτούν ποιον να δαγκώσουν!)
O φίλος dimalx φαίνεται να έχει κάποιο προβληματάκι στην αριστερή κεφαλή και πιθανώς στα κινούμενα στοιχεία από εκκεντροφόρο ως και κοκοράκια (καπελοτα, ωστηρια, πιανόλες) .Ο τεντωτηρας είναι υδραυλικός και όπως η καδένα δεν έχουν λόγο ανησυχίας με λιγότερα από 120.000 …
Θορυβο από αντλια ;;; λαδιού ; καυσίμου ;
Με βλέπω ,αφου πάω πρώτα απο βόρεια προάστια να την ακουσουν ,να την ανοίγω εγώ.θα δώ τι θα μου βγάλει και τα αλλάζω με αγορά online...κανένα αξιόπιστο site για αγορά απο εξωτερικό
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2010, 10:10
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dimalx Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να είχαν την μηχανή σου και ας έβγαζε προβλήματα...όλοι μαζί και εγώ αφου οδηγήσουν μια ΒΜW τοτε καταλαβαίνουν...εγω την δικιά μου δεν την αλλάζω και ας βγάζει προβλήματα.
ελα φιλε μου,δεν αντιλεγω,ομως δεν ειναι σπαστικο να φοβασαι μην παθει το ενα και το αλλο?και καλα να τα παθει εντος εγγυησης.αμα ειναι εκτος???
Reply With Quote
Παλιό 17-08-2010, 22:53
batman Ο/Η batman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ktm 640lc4-bmw r 1150gs adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dimalx Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανένα πρόβλημα γράψε όσα θέλεις...
1ον πιστεύω οτι αν είναι καπελότο (δεν ήξερα οτι είχαμε και καπελότα) ο εκκεντροφόρος δν χρείαζετε αλλαγή δν μπορεί να πήρε τόσο πολύ, απλά αλλάζεις καπελότο,ουσιαστικά είναι σαν να έχασαν την ρύθμιση τους οι βαλβίδες (το ξέρω γιατι έκανα ρύθμιση βαλβίδων στο vstomaki που είχα πριν και είχε καπελότα με ποτηράκια)
2ον μπιέλα???τι λέτε ρε παιδιά τόσο εύκολα πέρνει η μπιέλα τι είναι?ποιος τα λέει αυτα?τόσα χλμ με αυτοκίνητα (ίδιου εύρους στροφών) με 200000 χλμ επάνω και δν αλλάζεις ούτε βαλβίδα.ήμαρτον!!!
Τώρα που μου είπες για καπελότα θα το ψάξω το ομολογό πως δεν το ήξερα (αφου έχει κόντρα παξιμαδάκι για ρύθμιση βαλβίδας τι το θέλει το καπελότο?)...ελπίζω να μην είναι τιποτα το σοβαρό γιατι καιρός για 2000αρα δεν είναι!!!batman μας εύχομαι να ξεμπερδεύουμε εύκολα!
έχεις απόλυτο δίκιο .δεν έχουμε καπελότα.λάθος δικό μου,τώρα μαθαίνω κάποια πράγματα..διαβάζοντας απο δω και απο κει...
Σύντομα θα σας ενημερώσω για το τι συμβαίνει στο θηριάκι μου.Μακάρι dimalx να είναι ψιλοπράγματα τα θέματά μας..
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης