|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ZUMO 660 ΨΑΧΤΕΙΤΕ!!!!
Οχι ζημια!!!!Απλα κακο μπερδεμα με δυνατο πονοκεφαλο!!!!
Ποιος πηρε τα gps απο τον Σκορδιλη?Πρεπει να μιλησω μαζι του γιατι αυριο θα παω απο το καταστημα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να βρείς τότε ποιός έχει την συσκευή με το δικό σου Σ/Ν και να του την πάρεις, και άμα δεν στην δίνει ; Η λογική λέει ότι ένας υπάλληλος του Σκορδίλη έκοψε π.χ δέκα αποδείξεις για 10 GPS με 10 διαφορετικά S/N και όταν αυτά μοιράστηκαν μεταξύ σας δεν αντιστοιχήσατε τις αποδείξεις με τις συσκευές κάτι που θα πρέπει να κάνετε εκ των υστέρων (να αλλάξετε δηλαδή τις συσκευές μεταξύ σας) εφόσον θέλετε να τα έχετε όλα ΟΚ, όσο για την εφορία θα πρέπει οποσδήποτε να έχεις την πρωτότυπη απόδειξη με το όνομα σου, ενώ για τον Σκορδίλη μία φωτοτυπία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω εχω βρει ποιος εχει τον serial number της συσκευης μου στην αποδειξη του. Γι'αυτο θα παω αυριο και με τις 2 αποδειξεις για να ξεκαθαρισω το τοπιο.Τουλαχιστον το δικο μου... Ελα ομως που η συσκευη του φιλου εχει serial number το οποιο ειναι στην αποδειξη του arka!!!! Δεν ξερω.... Ας βρει ο καθενας την ακρη του. Συσκευες δεν αλλαζουν,για τον απλουστατο λογο οτι αλλες εχουν ηδη τοποθετηθει και ισως κακομεταχειριστει με πρωτο εμενα!!!! |
|
|||
|
|||
Το λάθος προέκυψε από την λάθος επικόλληση αποδείξεων επάνω στα κουτιά των GPS, από τον Σκορδίλη. Ο Κώστας (gs maniac) που παρέλαβε τα GPS, πού να φανταστεί ότι ο Σκορδίλης θα κολλούσε την σωστή απόδειξη (Ονοματεπώνυμο + S/N) σε κουτί με διαφορετικό S/N! Παρακάτω, παραθέτω την λίστα των GPS ώστε να βρούμε την άκρη.
|
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων στην Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Arkas -----------------> S/N απόδειξης: ****9 - S/N GPS: ****2 2. gsmaniac --------------> Ok! 3. sintarta --------------> ;;; 4. ramiod ----------------> ;;; 5. HAWK_46 ---------------> Ok! 6. KAS -------------------> S/N απόδειξης: ****1 - S/N GPS: ****9 7. Gazi ------------------> ;;; 8. danaos ----------------> ;;; 9. L3f -------------------> Ok! 10.theo ------------------> ;;; 11.jamming10 -------------> ;;; Last edited by Arkas; 16-04-2010 at 02:04. |
|
|||
|
|||
Παρακαλώ ενημερώστε όσοι είστε οκ,
ενώ όσοι έχουν διαφορετικό S/N αποδείξεως - GPS, στείλτε μου P.M. να πάμε στον Σκορδίλη για διόρθωση των αποδείξεων. |
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων στην Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Arkas -----------------> S/N απόδειξης: ****9 - S/N GPS: ****2 2. gsmaniac --------------> Ok! 3. sintarta --------------> S/N απόδειξης: ****2 - S/N GPS: ****1 4. ramiod ----------------> ;;; 5. HAWK_46 ---------------> Ok! 6. KAS -------------------> S/N απόδειξης: ****1 - S/N GPS: ****9 7. Gazi ------------------> ;;; 8. danaos ----------------> ;;; 9. L3f -------------------> Ok! 10.theo ------------------> ;;; 11.jamming10 -------------> ;;; |
|
|||
|
|||
εγω είμαι ΟΚ!!
|
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων στην Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Arkas -----------------> S/N απόδειξης: ****9 - S/N GPS: ****2 2. gsmaniac --------------> Ok! 3. sintarta --------------> S/N απόδειξης: ****2 - S/N GPS: ****1 4. ramiod ----------------> ;;; 5. HAWK_46 ---------------> Ok! 6. KAS -------------------> S/N απόδειξης: ****1 - S/N GPS: ****9 7. Gazi ------------------> ;;; 8. danaos ----------------> Ok! 9. L3f -------------------> Ok! 10.theo ------------------> ;;; 11.jamming10 -------------> ;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Garmin Zumo 660 | kostasvar | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 02-04-2010 19:22 |
zumo 500 χαρτες | κουτσαφτης βασιλης | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 02-03-2010 17:24 |
zumo 550 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 01-03-2010 22:37 |
zumo 550 | FILOKALI | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 6 | 31-08-2009 21:48 |
BMW Motorrad ZUMO | Arkas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 05-03-2009 20:33 |