|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
Αμάν ρε παιδία….
Καλοκαιριάτικα Σκότια… Άνοιξη σας χαλάει που τρέχουν τα ποτάμια και ανθίζει η φύση..!!! Το ταξιδάκι Σκότια θέλω και εγώ να το κανό αλλά SUMMER TIME IS BUSINESS TIME.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
Απόσπασμα:
Ο καλύτερος μήνας για Σκωτία είναι ο Ιούνιος..... αλλά δεν παίζει με τίποτα άδεια εκείνη την περίοδο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπότε... προχώρα για Σκωτία doc... |
|
|||
|
|||
Μπα δύσκολο το βλέπω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εύχομαι τα ταξιδάκι να πάει καλά και να περάσετε SUPER..!!! Ααα… και να πιέτε ένα 20χρονω ουίσκι στην υγειά μου… όχι όμως σε ημέρα ταξιδιού…. |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία εκδρομή.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...Acanthous ....μου μυρίζει Κυπριακών συμφερόντων μαγαζί. Η Ακανθού είναι όμορφη κωμόπολη στη κατεχόμενη Κύπρο και δεδομένου ότι στην Αγγλία-Σκωτία ζούν περισσότεροι απο 200.000 Κύπριοι , παίζει ναναι πατριωτάκια.. |
|
|||
|
|||
Κωστή, φαίνεται πως κάνεις σοβαρή δουλειά!
Το συγκεκριμένο διάστημα που προτείνεις για μένα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ακολουθήσω. Εξάλλου, για τις αρχές του καλοκαιριού, θα ανέβει και η δική μας πρόταση για εξωτερικό! Ωστόσο, η εκδρομή σου φαίνεται καταπληκτική και εύχομαι να υπάρξουν πολλές συμμετοχές. Καλή επιτυχία! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως ωραία εκδρομή, θέλει γερή και "δεμένη" παρέα γιατί πολλές μέρες και χιλιόμετρα καμιά φορά δημιουργούν εντάσεις. |
Tags |
2011, ταξίδι, σκωτία, καλοκαίρι, ευρώπη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 424 | 24-08-2010 18:14 |
λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος | kostas-patra | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 206 | 01-06-2010 23:24 |
Κοντά στα 55 λεπτά το λίτρο αναμένεται να ανοίξει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης | wolferin | Διάφορα | 7 | 14-10-2009 01:25 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |