|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παραπάνω τετραγωνικά στο τιμολόγιο ΔΕΗ;
τα τμ τα στέλνουν οι Δήμοι στη ΔΕΗ
όταν κάνουμε αίτηση για ρολόι της ΔΕΗ προσκομίζουμε χαρτί από την εφορία όπου εκεί έχουμε προσκομίσει χαρτί απο τη Πολεοδομία όπου αναφέρονται τα τετραγωνικά του σπιτιού βάσει της άδειας οικοδομής. Το ίδιο μάτσο χαρτιά (δεν είμαι και πολύ σίγουρος) τα έχουμε υποβάλει και στον Δήμο για τις αντίστοιχες βεβαιώσεις.... Η αλλαγή (εάν γίνεται εύκολα) θα πρέπει να γίνει στον Δήμο αφού διαπιστώσεις τί γράφουν και απο ποια χαρτιά έχουν αντιγράψει τα νούμερα, άρα ψάχνεις για τον φάκελο ακινητου στον Δήμο.....αφού τα συμφωνήσετε, τοτε ασχολείσε με την ΔΕΗ..... ένας πολιτικός μηχανικός θα ήταν η πιό χρήσιμη πηγη πληροφορίας.... (ο μηχανικός θα πρέπει να σου πει ποιά τμ υπόκεινται σε δημοτικά τέλη, πχ η αποθήκη είναι μέσα ?) |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες
κάναν πολιτικό μηχανικό έχουμε εδώ; |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω ακριβώς από που έχουν τα στοιχεία. Σε εμάς αναγράφει τα πραγματικά τετραγωνικά, παρόλο που το διαμέρισμα έχει ημιϋπαίθριο.Κι απόσο ξέρω η πεθερά μου είχε δηλώσει τα πραγματικά στην εφορία, μύλος....
Κι επειδή είμαι παλιοχαρακτήρας και θέλω να σας στα σπάσω οριστικά, δείτε τι έλεγε ο νεότερος χοντρός μόλις 3 μήνες πριν σε σχέση με ακίνητα και ΔΕΗ. Να τον χαίρονται οι πρασινοφρουροί! Θα το βάλω και σε άλλα παρόμοια νήματα να το δουν όλοι! Βενιζέλος 23Ιουνίου2011 - YouTube |
|
|||
|
|||
Επειδή με είχε "ψυλλιάσει" παλαιότερα κάποιος φίλος
ότι αναγράφονται παραπάνω τετραγωνικά, προκειμένου να εισπράττουν οι δήμοι περισσότερα, το είχα ψάξει και είμαι Οκ ! Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι ναι, να το χαιρομαστε το αρχ...... !!! Δεν βλεπω καποιον να βγαινει και να γραφει καποιο... σχολιο ομως !!! Οχι που θα εμφανιστει....... |
|
|||
|
|||
και σε εμενα γραφει αλλα και αλλα.
τα τετραγωνικα λενε 120 και στο ΤΑΠ λεει 132 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι Σκοπιανοί επιμένουν... μακεδονικά | MARK | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 13-04-2011 21:24 |
Πολυεθνικά κόλπα με τις τιμές | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 24-05-2010 13:43 |
Tο μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 06-12-2009 17:42 |
Μπλουζάκια - φωτογραφίες, σχέδια, μεγεθολόγια, τιμές 2009 .. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 12 | 29-09-2009 17:30 |