|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ???
Εχω R1150gs και μου εκανε θορυβο και εμενα, οταν πατουσα συμπλεκτη
σταματουσε. Αυτο μου το εκανε περιπου κανενα 8μηνο με αποτελεσμα το ρουλεμαν του πρωτευον αξωνα να γινει μπιλιες. Το καλο ηταν οτι δεν πηραχτηκε τιποτα απο τα γραναζια του σασμαν,και αλαξα τα 6 ρουλεμαν και 6 η 8 τσιμουχες, και μια που εφτασα στα εκγατα της μοτο αλαξα και δισκο-πλατο,χτενι ,πειρο και αντλια συμπλεκτη για να εχω το κεφαλι μου ησυχο για τουλαχιστον αλλα 70.000 χιλ. (σημ ο δισκος ειχε ακομη ψωμι) Last edited by LEADER; 16-04-2010 at 00:22. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Μάλλον θα περιμένω να αλλαχτεί με την επόμενη αλλαγή δίσκου αφού δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως ο θόρυβος είναι ενοχλητικός και η μηχανή δεν παύει συνεχώς να με απογουτεύει. Κρίμα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν το νομίζω φίλε vtheo η μηχανή είναι του 2005. Άλλη μια φορά πήγα να περάσω το πρόβλημα με το διαφορικό εκτός εγγυήσεως (στα 25000χλμ) και έφαγα άκυρο από την BMW Γερμανίας. Έτσι τουλάχιστον μου είπε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο! Όλο προβλήματα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο δεν το ξερω,δεν περνας καλυτερα απο εναν μηχανικο για να το ακουσει,παντως 1200,1150,1100 ιδια αρχη λειτουργιας εχουν. |
|
|||
|
|||
Αλλο συστημα συμπλεκτη το δικο σου κι αλλο του boxer, καμια σχεση και καμια ομοιοτητα στους θορυβους!! Ο του boxer ειναι ξερος μονοδισκος (αυτοκινηταδικος) και ο δικος σου υγρος πολυδισκος (κατ'εξοχην μοτοσυκλετάδικος)!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν πηγες σε GS απο γιαπωνεζο περιμενοντας την αξιοπιστια του σχιστοματη........λυπάμαι αλλα επαιξες κι εχασες!!! Το ιδιο εκανα κι εγω το 1999 και γυρισα κακην κακως στην Απω Ανατολη!!!! Τα ιδια ακριβως προβληματα ειχα κι εγω -μαζι με άλλα- τα οποια μου βγηκαν σε 8 μηνες κτήσης και 10000κμ!! το εδωσα κακην κακως!!! Μου ελειψαν φρενα-κρατηματα και η αισθηση λειτουργιας αυτων καθως και η γενικη αισθηση της GS αλλα δεν αντεχα το σπιτι-βολτα-συνεργειο-σπιτι κι ετσι ξαναπροτιμησα τα ''υποδιεστερα'' σε αυτους τους τομεις Γιαπωνεζικα κερδιζοντας στο ''λαδια-βενζινη φυγαμε'' χωρις αλλες ασχολιες!! Αλλα....... η πλειοψηφια των GS γενικα δεν βγαζει πολλα προβληματα, εμεις οι δυο και καποιοι αλλοι δυστυχως πεσαμε στην μειοψηφία!!! |
|
|||
|
|||
Αχ ρε GeorgeP πόσο δίκιο έχεις!! Και εγώ άρχισα να την σκέφτομαι την Ιαπωνία και δεν ντέπομαι να το πω!Πολλά προβλήματα για τα χλμ που έχει. Την κατάσταση την περιγράφεις ορθότατα μόνο που εμένα είναι σπίτι-καράβι-συνεργείο-καράβι σπίτι με οτι αυτό συνεπάγεται!!
Μπορώ να το λύσω μόνος μου ή χρειάζομαι ειδικά εργαλεία?? Βαρέθηκα να πληρώνω! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θόρυβος απο αντλία βενζίνης σε R1150 GS | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-05-2010 14:25 |
Καλημέρα σε όλους από Πειραιά. | Translatoras | Καλώς ήλθατε | 21 | 02-03-2010 10:37 |
Άλλος από 950 σε 1200 ? Χωματοσυζήτηση! | ikaros-gs | Γενικά - Αναβάτης | 6 | 26-02-2010 15:42 |
ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 23:21 |
Κράνος Μοτοσικλέτας Θόρυβος !!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 12 | 25-04-2009 13:30 |