|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200gs αξονας μεταδοσης
Απόσπασμα:
Sent by george via Tapatalk |
|
|||
|
|||
Τον ιδιο θα φτιαξω.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λογω εμπλουτισμου των γνωσεων μου αφου ειμαι παντελως ασχετος σε τετοιες επισκευες θα ηθελα να μαθωτον τρόπο που αυτός θα επισκευαστεί. Δεν ξερω αν εχει γινει κατι ανάλογο ξανα αλλα δεν το νομιζω........ Τι αντοχη στην χρηση αραγε θα έχει σαν επισκευασμενος? Αυτό βέβαια εξαρτάται απο το ΠΩΣ θα επισκευασθεί πράγμα το οποίο ειναι άγνωστο σε εμενα και γιαυτο θα ήθελα να μαθω. |
|
|||
|
|||
Την όλη εργασία την εχει αναλαβη η αξοτεχνικη. Αν οχι η καλύτερη εταιρία κατασκευής κ επισκευής πάσης φύσεως αξόνων, μια απο τις κορυφαίες στο χώρο.
Η δουλειά τους ειναι εγγύηση. Λεπτομέρειες μολις τον παρω στα χέρια μου. Το σίγουρο είναι πως δεν αξίζει να αγοραστεί μεταχειρησμενος. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως ξέρω ένα 1150 που έφτιαξε τον αξονα και εδω και κανα 2 χρόνια πάει ρολόι!!!
Περιμένω πάντως και εγώ να δω την δουλειά!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην Ελλάς-καρνταν που είχα μιλήσει, είχαν πει οτι δεν πιάνουν τόσο μικρούς άξονες. |
|
|||
|
|||
Εγω όταν πήγα τον δικο μου, ηδη έφτιαχνε δυο για r1200gs.
Δεν ειναι κατι νεο κ σίγουρα ειναι αξιόπιστο. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
μπραβο αλκινοε !!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Για τι πράγμα?
Που κατάφερα κ έσπασα τον άξονα μου? Χαχαχαχαχα! Χιουμορακη μεχρι να ακούσω τη λυπητερη!!! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|