|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ...SOS!!
το επιβεβαιωνω και γω .... εχω παθει το ιδιο και γω πριν 3 χρονια σχεδον το πηγε ενας φιλος σε καποιο φαναρτζη και το κολησε χωρις ενιχυση κλπ και μεχρι τωρα κραταει αν και λιγο ασχημο εμφανισιακα.... ποιος το προσεχει αλωστε.... το καινουργιο ειναι απατη, φατα σε μπυρες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στη γωνια σε περιμεννει η κυρα μερκελ να σε ΣΚΙΣΕΙ Απόσπασμα:
Αργκον κολληση και ασε τον ξανθο στο Μοναχο να περιμενει το πενηνταρικο Πιες εσυ τις μπυρες του! |
|
|||
|
|||
...άμα περιμένει από μένα κοροιδίστικα λεφτά είναι γελασμένη, τα ψέμματα τελείωσαν!! Γενικότερα με τα προιόντα τους.
Αν προλάβω θα το βγάλω αύριο φωτογραφία και θα το ανεβάσω. |
|
|||
|
|||
+1000!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1.000 κι από μένα Ό,τι μπορούμε να φτιάχνουμε μόνοι μας, με αντίστοιχο καλό αισθητικό αποτέλεσμα, βουρ. Και ποιός θα το προσέξει εκεί που βρίσκεται ... |
|
|||
|
|||
52 ευρω...το παραγγειλα!!!!
Αγαπούλες ΜΑΤΩΣΑΑΑΑΑ |
|
|||
|
|||
Περαστικά!!!
Για όσους είναι cheapηδες(σαν κι εμένα) υπάρχεί κι αυτή η λύση Ο λόγος που δεν έβαλα φρεζάτη βίδα είναι πως το πλαστικό δεν έχει "ψύχα" οπότε θα το αποδυνάμωνα ακόμη περισσότερο. Παράκεντρα μπήκε αναγκαστικά γιατί στη μέση υπάρχει ένα λεπτό νεύρο. Aργκόν Πασχάλη δεν παίζει, γιατί είναι μάλλον ABS. Εγώ τα ήπια τσίπουρα και όχι μπύρες, πειράζει? |
|
|||
|
|||
ωραιος!!!!!!
οποιος βιαζεται σκωνταφτει!!!!!!!(αυτο για μενα)!!!! |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά, τι 60 και τι 52 € λέτε τώρα;;;
Εγώ πριν περίπου ενάμιση χρόνο, είχα αγοράσει 5! Μου έιχε σπάσει απο πέσιμο το αριστερό, και πήγα και αγορασα 5. Ενα αριστερό και αλλα τέσσερα (2 αριστερά και 2 δεξιά ακόμα). Είχα πληρώσει 25 € στο σύνολο! 5 € το τεμαχιο!!!!!! Τι έγινε, κατάλαβαν ότι σπάνε σε κάθε σχεδόν πέσιμο τα συγκεκριμένα, και έστειλαν την τιμή στον διαολ@;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|