|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηθος και τρόποι
Δεν είναι κακό που ξεκίνησες ένα τέτοιο θέμα και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να κατέβει ή να γίνει μπουρλότο!!!
Ξεκινώντας από τον εξοπλισμό ασφαλείας και συντήρησης της μοτοσυκλέτας μας!! Όλοι πιστεύω ότι ξέρουν τι πρέπει να έχουν ή τι θεωρούν ότι είναι καλό για τον εαυτό τους!!! Η άποψη/γνώμη για τον καθένα είναι καθαρά κάτι προσωπικό, αντικειμενικό και σωστό προς τον εαυτό του και ακόμα ποιο δεκτό αν δεν προσπαθεί να το επιβάλει στον άλλον!! Δεν λέει κάποιος που έχει καλό εξοπλισμό να μην προσπαθεί να πείσει κάποιον να βάλει!!Ο καθένας όμως ξέρει τα όρια του!!! Πλέον είτε είναι οικονομικά τα προβλήματα είτε είναι δεοντολογικά!!! Διαμάχες έχουν υπάρξει πολλές και μας έκανα όλους καλύτερους, ευτυχώς μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού πάρα πολύ τραβηγμένες!!! Το θέμα με τα παιδιά που έχουν 440.000 χλμ και 20 post εμένα δεν μου αρέσει γιατί αυτά τα άτομα έχουν κάτι να μου δώσουν!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εχεις δίκιο είναι λίγο τραβηγμένη η συμπεριφορά του leαder αλλά απ ότι κατάλαβα λύνεται το θέμα, ευρίσκεται σε καλό δρόμο, πάει για καφέ και κρέπες.
Last edited by aeriko; 27-08-2013 at 19:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ομως θεωρείς σωστό να ανεβάσεις μια μοτοβόλτα να έρθω εγω με αθλητικά παπούτσια αντί για μπότες και να μου πείς ¨¨¨Διονύση στροφή και στο σπίτι σου.... μαζί μου δεν σε παίρνω διότι δεν είσαι κατάλληλα ντυμένος¨¨¨ και αφού μείνω πίσω εσείς να φύγετε και να αρχίσετε να κυνηγιόσαστε και να ξύνετε γόνατα όπως έχουμε διαβάσει επανειλλημμένως σε διάφορες μοτοβόλτες????? Εννοείται ότι σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν συμμετέχει |
|
|||
|
|||
Σε ποιον εχει να λογοδοτήσει και ποιος σε περίπτωση που κάτι δε παει καλα?
Στους γονείς στη γυναίκα.?σε ποιους και σαν τι σαν πρόεδρος οργάνωσης? Εκδρομή πάμε με τις μηχανές μας να περάσουμε όμορφα όχι να περάσουμε ΚΤΕΟ Αν κάποιος δε γουστάρει την παρέα δε την γουστάρει και δε έρχεται Οποίος το παίζει έξυπνος και τιμόνι γίνεται περίγελος και θέμα συζητήσης γύρω απο την φωτιά Αλλα το αστείο ειναι οτι πολλοί έχουν να προσφέρουν περισσότερα στη πάρει του φόρουμ και ας μην έχουν ολα τα απαραίτητα που λέει ο κ.ο.κ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να σε ρωτησω κατι??? Στο θεμα που αναφερεσαι εσυ ειπες οτι δεν ερχεσαι γιατι δεν εχεις λαστιχα για τέτοια βολτα και εγω σε "πειραξα" με το να σου γραψω κατι που θελω να πιστεύω οτι δεν σε ενοχλησε.......Θελω να μου πεις τελικα τη ειναι αυτο που σε ενοχλει τελικα το οτι δεν εχεις λαστιχα η οτι ανεβασε τους τονους ενα συντοπιτης.......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλήθεια τι θα γινόταν αν ερχομό την με χάλια ελαστικά??θα μου λέγατε το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία? Επειδη παραλίες υπάρχουν πολλές όντως |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με τα αν και τα μηπως, δεν κανουμε πραγματικότητες.... Θα σου προτεινα, να δεις παλαιότερες εκδρομές, να φίλτραρεις καλα οσα δεις και διαβασεις ........και ειμαι σιγουρος, οτι θα καταλαβεις πολλα... Αυτο το φορουμ......εχει ενδιαφερον |
|
|||
|
|||
Υπάρχει ένα πόστ σε ένα αλλο νήμα που μου λέει όντως πολλα και ελπίζω να ειναι μεμονωμένο απο μεμονωμένο άτομο ειναι το 182 άντε θες και συμφωνείς οκ....εγω απλα γελεω και προσπερναω. Ίσως μια άλλη φορά που θα έχω και τη διάθεση και ίσως την οργανώσει και κάποιος που ανέχεται και περισσότερα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σεβαστη η αποψη σου.....και η προδιαθεση σου Το 21....ειναι απο την ΑΕΚΑΡΑ??? |
|
|