|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει)
καλώς όρισες και καλή διαμονή φίλε!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες και από μένα και καλή παραμονή στο forum . |
|
|||
|
|||
Νίκο Καλωσόρισες και καλή διαμονή σου εύχομαι!
Αυτό το Forum ξεκίνησε με πραγματικό μοτοσυκλετιστικό χαρακτήρα και φιλική συνύπαρξη έχοντας βασικό στόχο την ειρηνική, "αφιλοκερδή", πραγματικά ομαδική διαβίωση και σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν όλες οι μίσερες κακές εμπειρίες που πολλοί απο εδώ είχαν στο παρελθόν. Προυποθέτει ελευθερία λόγου (πάντα μέσα στα όρια της αξιοπρέπειας που απαιτείται σε μια συνύπαρξη αλλά και που πρέπει να διέπει το μοτοσυκλετιστικό πνεύμα). Εύχομαι να αντιληφθείς σύντομα τα λεγόμενά μου και να ξεχάσεις τίς παρελθούσες εμπειρίες σου που προφανώς δικαιολογούν κάθε απορία σου στο διαδικτυακό κόσμο. Να είσαι καλά και ελπίζω να τα πούμε κι απο κοντά!! |
|
|||
|
|||
Φίλε Νίκο το καλώς ήρες να σου ευχηθώ και εγώ
Πολλά καλά και αγρατσούνιστα χιλιόμετρα Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες Πιστεύω σε καφέ ή βόλτα ή ταξίδι να μας δοθεί η ευκαιρία να το αναλύσουμε καλύτερα το θέμα Και πάλη καλώς ήρθες !!!!!! |
|
|||
|
|||
Νίκο καλωσόρισες!!!! Για τις απορίες σου ένα έχω να πω: Έλα μια Τετάρτη στον Προφήτη Ηλία. Και όπως στο Far-West, μετά τον καφέ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΝΕΣ !!!!!!!!!!:sm6:
|
|
|||
|
|||
Φίλε Νίκο το καλώς ήρθες ...................
|
|
|||
|
|||
χοχο λίγο αργά για αυτό
Απόσπασμα:
Γιατί αν είναι έτσι, μπορώ να έρθω και με... τα πόδια. όσο για το κόκκινο κομμάτι δεν το έπιασα αλλά κάτι θα ξέρετε |
|
|||
|
|||
Νικόλα, όταν λέμε στον Πειραιά Προφ. Ηλία, εννοούμε Bowling.....
|
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρον. Στον Πρ. Ηλία παντρεύτηκα (καλά να πάθω ε;...) και στο Bowling μάλλον καταλήγω για το μαμ των βαφτισιών του μπέμπη μου.
Μένω μάλλον λιγότερο από χιλιόμετρο από εκεί (Καστέλα). Οπότε μάλλον το ξέρω το μέρος ε; Οπότε "φτήστε τα όλα" τώρα... 1) Ποιος είναι από εκεί γύρω. 2) Πως καταλήξατε εκεί, έχουμε καμιά γνωριμία; (ναι με νοιάζει και για την τιμή που θα παζαρέψω στο bowling χεχεχε) |
|
|||
|
|||
φιλε Νικο καλως ηρθες στην παρεα μας
καλα να περασης |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τώρα και η τροχαία στην ενημέρωση .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 24-05-2009 11:57 |
Ελάτε σε μια διαφορετική δενδροφύτευση | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 28-01-2009 00:09 |
Έχασαν τη ζωή τους, αλλά, χάρισαν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους τους | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-01-2009 17:48 |
Tαξιδεύοντας με μια BMW F 800 GS!!!! | riko46 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 8 | 19-01-2009 11:38 |
Επείγουσα ενημέρωση | smail.GR | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 19-12-2008 16:20 |