|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρωτος Ελεγχος μετα απο την Αγορα.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όπως βλέπεις είναι σαν να είσαι μέσα σε αντιπροσωπεία μπράβο σε όλους για τις πληροφορίες που δίνετε.
:sm5: ................... |
|
|||
|
|||
Παιδια να στε καλα , τωρα εχω εναν "μπουσουλα" για το συνεργειο.
Κατατοπιστικες και ωραια συνταγμενες οι οδηγιες!! Σχετικα με τα χλμ... 36000 μονο με μοντελο του 1994 , και εγω προβληματιστικα , φανταζομαι οτι μεθοδος να μαθω αν το κοντερ εχει γυρισει δεν υπαρχει.... Να στε καλα ευχαριστω!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό που θα δεις αν έχει της φλάντζες από περμανίτη που είχαν στην αρχή για να δεις αν έχει ανοιχτεί το μοτέρ του που δεν σημαίνει και κάτι ιδιαίτερο στο τέλος τέλος της γραφής για το μοτέρ Το μόνο που σημαίνει κάτι, είναι στην τιμή αγοράς που έκανες, αλλά και πάλι τώρα έγινε |
|
|||
|
|||
Παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Η Τιμη... ποια επρεπε να ειναι κατα την γνωμη σας.. Εντελως ακαδημαικα ρωταω. |
|
|||
|
|||
κοίτα φίλε μας, η τιμή μπορεί να αλλάζει από μηχανή σε μηχανή, δεν είναι κάτι πάγιο, ούτε μπορώ να σου πω πόσο παίζει γιατί ο κάθε ένας κοστολογεί τη μηχανή του βάση των δικών του κριτηρίων Εγώ για παράδειγμα έχω ένα R-1100RT του 96 και μετά από μία μετατροπή με μαμά πράγματα το έκανα 97 με 60.000 κ το μηχανάκι μου δουλεύει σαν Ελβετικό ρολόι γιατί το συντηρώ εγώ και ξέρω κάθε ώρα και στιγμή τι θέλει. Αν θα το πουλήσω θα ζητήσω κάπου στα 6 με 6.5 χιλιάρικα, που αυτά είναι πολλά, για το μοντέλο μου, αλλά αυτός που θα το πάρει θα κοιμάται σίγουρος.
Εν ολίγοις οι τιμές παίζουν από μηχανή σε μηχανή και με βάση τη κατάσταση τους. (πόσο την πείρες τελικά?) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
η Τιμη της Μηχανης ηταν 4.500 , ο πωλητης την εδωσε λογω... ηλικιας... και απο οτι μου ειπε , απλως ηταν μεγαλη σε ογκο για αυτον...
ευελπιστω στα χλμ... και οτι το κοντερ δεν ειναι γυρισμενο. Παντως ανθρωπος στην αντιπροσωπεια , την εκανε μια βολτα και ειπε οτι ειναι καλοσυντηριμενη , αλλα για να μαζευτει ηθελε ραντεβου , οποτε επομενη Δευτερα. Θα τον ρωτησω αν φαινετε καπως , αν το κοντερ ειναι γυρισμενο. Αν και η αληθεια ειναι , πως δεν ξερω αν θελω να το μαθω.. Απο την επομενη εβδομαδα , θα σας πω τι εγινε!! Ασχετο , ασχολουμε με την πληροφορικη , και εχω σχεδιασει ενα Computer System GPS & Multimedia για την μηχανη Jet.. Θα σας πω οταν το τελειωσω και fotos!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έσκισες !!!!
|
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδι φίλε!Μη σε προβληματίζει το αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά.Εφόσον η μηχανή είναι καθαρή στα σημεία που πρέπει τότε μη σε φοβίζει τίποτα.Είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψεις ότι μία μοτοσυκλέτα 15ετίας έχει κάνει μόνο 36.000 χλμ όχι όμως ότι είναι και απίθανο.Υπάρχουν πολλές μοτό που γράφουν χιλιόμετρα καθημερινά και άλλες που μένουν ακινητοποιημένες σε πάρκινγκ.Ίσως και η δικιά σου να ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μεγαλο ρεζερβουαρ απο την Touratech για BMW F800GS and F650GS | Alext | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 15-01-2011 18:00 |
Τα λαστιχα πριν και μετα το ταξιδι!!! | Kwstas_kef | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 15 | 03-08-2009 03:57 |
Ο κοσμος μεσα απο την παραδοση των ΜΑΓΙΑ | Alext | Διάφορα | 1 | 01-06-2009 02:38 |
Αγορα απο το Speedbrain.de | evanb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 12-05-2009 01:48 |
Ελεγχος Οριου Ταχυτητας | syan | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 4 | 26-02-2009 23:19 |