|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η τροχαια δεν ξερει που παν τα τεσσερα
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το αρθρο αναφερετε σε εμενα........Παρασκευη βραδυ 2/3/12 και περι ωρα 20:30 με σταματισε ο καρεκλοκενταυρος (Σ_ _ _λιδης Κ.) και μου εχωσε 700 euro και αφερεσει χαρτιων για 1 μηνα.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ(Εχω βεβαιωση απο το αρμοδιο τμημα του υπουργειου) και επειδη του εταξα οτι θα τον τον εβγαλα στις εφημεριδες. Την δευτερα θα σας δωσω και την βεβαιωση οτι τα φαναρια ηταν ΕΚΤΩΣ λειτουργιας και την κληση του μ@λ@κ@. θα τον κανω να με βλεπει και να τρεχει
Last edited by nanoshophellas; 10-03-2012 at 11:15. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλήθεια σε ποια υπηρεσία υπηρετεί ο αστυνομικός που σε έγραψε ? (αναφέρεται πάνω αριστερά στην κλήση) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by nanoshophellas; 10-03-2012 at 12:12. |
|
|||
|
|||
Το ότι η εξουσία διαφθείρει και θέλει χαρακτήρα για να την διαχειριστείς είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια......
Από εκεί και πέρα ψυχραιμία, απαίτησε αυτό που δικαιούσαι ( και το κυνήγι μέσα είναι, αλλά μην χάνεις το μέτρο). |
|
|||
|
|||
Eτσι που τα λες ειναι γειτονα...Αλ μου την σπαει ΠΟΛΥ οταν ενα 25χρ με στολη νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα......Εαν ηταν κοκκινο θα το ρουφαγα και δεν θα ελεγα κουβεντα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υπάρχει και ποιο δύσκολα διαχειρίσιμο ζήτημα …. ….Αυτό της βλακείας!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσαι πολύ σκληρός με τον συνάδελφο..... |
|
|||
|
|||
εγω θα συμφωνησω με τον θοδωρη,,,,,,
και θα προσθετα μεχρι το βραδυ επιθετα...για τον λαλακα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γνώθι σαυτόν < αρχαία ελληνική φράση "γνῶθι σαὐτόν" < γιγνώσκω + εαυτός Αποδίδεται στον Χείλωνα Δαμαγήτου τον Λακεδαιμόνιο, έναν απ' τους επτά σοφούς. Μερικοί το αποδίδουν στον Πλάτωνα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
6 χρήσιμα φ που δεν πρέπει να ξεχνάμε | GeorgeKoy | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 19 | 07-03-2013 17:46 |
Ίμια 1996 - Δεν πρέπει να ξεχνάμε | Nondas | Ελλάδα | 8 | 02-02-2012 00:46 |
Για οσους δεν ξερουν τι εστι ΕΛΛΑΔΑ | malco | Διάφορα | 4 | 02-11-2011 19:25 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 23:41 |
Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ; | frits | Ελλάδα | 6 | 07-03-2010 15:04 |