|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενας αγανακτησμενος πολιτης.
Ειναι σκληρό αυτό που θα πώ αλλά ο τόπος θέλει μία βόμβα, να γίνει λακούβα και να χτιστεί εξ αρχής.
Κατά την άποψη μου, όσοι αγωνίζονται στόν τόπο αυτό για κάτι καλύτερο ειναι σαν να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Ειμαι χρόνια στο τούνελ μέσα και έξοδο δεν έχω δεί και ούτε πρόκειται να δώ (μισθοσυντήρητος) Φίλε Νότη εμείς είμαστε οι καλύτερες αγελάδες για άρμεγμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by georgekostas; 28-12-2009 at 19:54. |
|
|||
|
|||
800αρι έχω φίλε μου
|
|
|||
|
|||
Ετσι οπως παμε μας βλεπω να καταληγουμε με πενηνταρακια στο τελος!
Last edited by georgekostas; 28-12-2009 at 19:55. |
|
|||
|
|||
Φίλε Carduelis θα το γράψω και σε αυτό το ποστ, εμείς είμαστε το κράτος. Το κράτος δεν είναι κάτι γενικό και αόριστο, ή ένας συγκεκριμένος υπουργός ή πρωθυπουργός. Εμείς είμαστε και εγώ είμαι που όταν πηγαίνω στην γραμματέα του οδοντιάτρου μού, μου λέει δύο τιμές: μια με απόδειξη και μια χωρίς. Στο Βέλγιο όπου επισκεφτόμουν το οδοντιατρείο της Dr Torelli, αν της έλεγα τέτοιο πράγμα, θα έψαχνε μεταφραστή για να καταλάβει τι εννοούσα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
επισης ειναι πασιγνωστο ακομη και σε ενα ανηλικο παιδι ποια επαγγελματα φοροδιαφευγουν!ε ας κοψουν το λαιμο τους να διορθωσουν το συστημα φορολογιας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οι βασεις μπαινουν παντα απο το κρατος! Last edited by ntinopoulos; 28-12-2009 at 20:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μεγαλο ποσοστο του Ελληνικου λαου σημερα ειναι απογοητευμενο... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενας ασυνηθιστος μηχανοβιος!!! | georgekostas | Αστεία Video | 10 | 11-11-2009 11:03 |
Ενας Installer με τα όλα του. | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 28-10-2009 13:33 |
Ενας μικρος...παππους! | georgekostas | Ανέκδοτα | 14 | 19-10-2009 17:09 |
Ενας καινουργιος... | Michalis | Καλώς ήλθατε | 19 | 13-10-2009 13:18 |
Ενας μικρος παραδεισος... | georgekostas | Διάφορα | 14 | 03-07-2009 16:11 |