|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καινουργια ελαστικα...κουδουνιστρα εγινε η μπεμπα..SOS
πολλα ζευγαρια EXP περασαν απο τα "χερια" μου. Κανενα προβλημα ποτε. Πολυ καλο λαστιχο.
Πηγαινε να στα ζυγοσταθμησει παλι. Θα διορθωθει. |
|
|||
|
|||
και εγω ΕΧΡ φοραω κανενα προβλημα εκτος οτι αρχιζει να γλυστραει το πισω.φτιαξε ζαντα κανε και ζυγοσταθμιση.μετα ζητα πραγματογνωμοσυνη για το λαστιχο απο την ετιρεια που τα εισαγει.
|
|
|||
|
|||
μην βγαζετε ευκολα συμπερασμα για ενα λαστιχο, τριτη φορα θα βαλω τωρα τα EXP και ποτε δεν ειχα προβλημα. Ετυχε καποιο να εχει ελλατωμα ή να μην εχει γινει ζυγοσταθμιση σωστα.
Κανε μια βολτα στο λαστιχα σου και ενημερωσε τον.Εαν ειναι σωστος επαγγελματιας θα σου δωσει λυση. (και αν το χτυπημα ειναι μικρο στη ζαντα με την ζυγοσταθμιση θα εστρωνε, αν και οπως τα λες δεν εχει να κανει αυτο) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εγώ λέω οτι άμα δεν τα δοκιμάσεις δεν θα μπορείς να ξέρεις.πια λάστιχα κάνουν για το δικό σου στιλ οδηγήσεις!!!..κ καλό θα ήτανε ο καθένας όταν γράφει να μην πανικοβάλει τον επόμενο που διαβάζει με τα γραφόμενα του!!..μπαίνει ο ένας κ γράφει "μουφα -χάλια λάστιχα -αποτυχία".μπαίνει ο επόμενος ο οποίος δεν έχει κ πολλές γνώσεις σε τεχνικά θεματα -γιατί όλοι δεν είμαστε το ίδιο-το διαβάζει κ πανικοβαλλετε κ αρχίζει"ωχ κ εγώ τώρα που έχω βάλει αυτά τα λάστιχα.μήπως ετσι-μήπως αλλιώς"!!!..παιδιά λίγο κρατει!!
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ..Δεν πιστεύω πως το θέμα μου είναι τα Metzeler σαν μάρκα.Αλοίμονο μας αν ήταν κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στον βαθμό του προβλήματος που μου το παρουσιάζει.
Απλά ήθελα την γνώμη αρκετών ώστε να καταλάβω αν είναι δυνατόν να φταίει το χτύπημα στην ζάντα και εμφανίστηκε με τα καινουρια ελαστικά. Οπως και να έχει μάλον είναι ελλατωματικό το μπροστινό η δεν έχει γινει καλή ζυγοστάθμιση ...Αυριο θα πάω στον έμπορα και θα ενημερώσω το forum για τις εξηγήσεις...και ευελπιστώ να λυθεί το πρόβλημα..... |
|
|||
|
|||
εσύ καλά έκανες κ ρώτησες μπας κ βγάλεις καμία άκρη..απλός το οτι μερικοί δεν ειναι ευχαριστημένοι με τα λάστιχα που επέλεξαν για το οδηγικό τους στιλ...δεν τα βγάζει κ άχρηστα!
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=xenos;167082]εσύ καλά έκανες κ ρώτησες μπας κ βγάλεις καμία άκρη..απλός το οτι μερικοί δεν ειναι ευχαριστημένοι με τα λάστιχα που επέλεξαν για το οδηγικό τους στιλ...δεν τα βγάζει κ άχρηστα!!!..ελπίζω να βγάλεις άκρη με τον λάστιχά!!!!
|
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΕΣ 4ο ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΨΟΓΑ..ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΤΡΕΜΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΗΜΙΣΚΛΗΡΗ ΓΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΑΛΟ..Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 200+ΚΜ/Η..ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗ ΖΑΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΑΙ,ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ-ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΦΟΡΤΗΣΗ <ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΖΑΝΤΑΣ> ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πρωτη μου μπεμπα | nibo | Παλαιά μοντέλα - Classic | 13 | 26-05-2010 15:15 |
Η μπεμπα και η ''ΜΠΕΜΠΑ''. | sintarta | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 06-03-2010 22:20 |
τι εγινε?? καμμια ευαισθησια?? | Alext | Διάφορα | 13 | 08-12-2009 21:14 |
Ερωτηση για ελαστικα . Θελω προτασεις | AlexisK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 38 | 04-09-2009 17:59 |
ελαστικα για r1150r | Aggelos R | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 22-02-2009 12:24 |