|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv
Καλημέρα σε όλους
Επέλεξα μιά ιδιοκατασκευή από πολυαμυντ λευκό, με το οποίο κάλυψα την αριστερή πλευρά της μηχανής μου. Το στήριξα με πλαστικούς συνδέσμους στο σκελετό και μου κόστισε περίπου 0,50 €. Το υλικό αυτό είναι πολύ ανθεκτικό και στις θερμοκρασίες. Το χρησιμοποιούσα πολλά χρόνια γιά λασπωτήρες σε αυτοκίνητα με τα οποία συμμετγείχα σε αγώνες rally χώματος και έχει αποδείξει την αξιοπιστία του. ΄Εκοψα ένα πατρόν από χαρτόνι και μετά κατευθείαν στο φύλλο πολυαμύντ, τρύπες με ψιλό τρυπανάκι και στήριξη στο σκελετό. Ο ΄τροχός παραμένει ελεύθερος και η κατασκευή μαζεύει ό,τι πετάει το λάστιχο. Πολύ εύκολο, λίγο ατέριαστο με το στυλάκι της μοτό , αλλά ανέξοδη και αποτελεσματική λύση. Χαιρετώ ΛΕΒΑΔΟΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να δουμε? |
|
|||
|
|||
γνωρίζει κανείς τι εγγύηση δίνει η wunderlich? γιατί ενώ δείχνει εξαιρετικό (για τα δικά μου γούστα) και μάλλον κρατάει αρκετά νερά μου φαίνεται ότι θα σπάσει λόγω του τρόπου και στα σημεία που βιδώνεται
|
|
|||
|
|||
παιδια το φτερό της Wunderlich δίνει 12 μήνες εγγύηση. τό έχω δεί live στο εργοστάσιο και είναι απιθανο !!! Με ενημέρωσαν οτι θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση καθώς βγήκε ένα κατασκευαστικό σφάλμα 1 χιλιοστού και περιμένουν τη νέα παραλαβή ! για να δούμε !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο "ανταγωνισμός" : |
|
|||
|
|||
Παιδιά το πρώτο φτερό που αναφέρετε (wunderlich, motoraid) το είδα (σχεδόν ολόιδιο) σε ομαδική αγορά εδώ στο forum στα 125€. Δεν το ψάχνετε λίγο;
|
|
|||
|
|||
Το φτερό της Wunderlich μάλλον θα γίνει διαθέσιμο Γερμανία στο τέλος αυτής της εβδομάδας-αρχές της επόμενης..άρα έρχεται.. όσον αφορά τη σύγκριση των 2 φτερών...δεν υπάρχει σχέση κατα τη γνώμη μου
|
|
|||
|
|||
......................τώρα τα πήραμε τα φτεράκια θα περιμένουμε ανακαίνιση ......ή αύξηση . πάντως αν έρθουν τα νέα ποσταρετα να τα δούμε . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
1200 gs Ρύθμιση πίσω ανάρτησης | angpass | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 11-07-2010 12:42 |
Ζητείται μπροστινό φτερό r1100gs | πάρης | Ζήτηση | 11 | 07-12-2009 12:49 |
Προστατευτικό τεποζίτου, από F650GS | Fuji | Ζήτηση | 5 | 01-09-2009 01:58 |
Πωλείται Πίσω φτερό για 1200 GS | pkar | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 16-06-2009 09:41 |