|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στήριξη σχάρας GIVI (Universal) σε R1200GS
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ωραιος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί άλλωστε να επιπονώ την μαμίσια σχάρα με ενδεχόμενο κίνδυνο να σπάσει ανα πάσα στιγμή? Άλλωστε με τα υλικά που χρησιμοποίησα δεν διαφοροποιεί και πολύ το αισθητικό μέρος της πίσω σχάρας !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εγω παντως που εχω την μαμα βαση χωρις τα στηριγματα που εχει φτιαξει ο φιλος ... κουνιεται σαν ενα φιλο μου σχεδιαστη...
ασε που στο ταξιδι φοβαμαι μην φυγει ο συνεπιβατης μαζι με τη βαλιτσα ... επομενως και εγω θα ακολουθησω τα βηματα του φιλου ή θα αγορασω τη βαση στηριξης απο την αντιπροσωπεια ... |
|
|||
|
|||
Οτι μπορουμε κανουμε !!! Μπραβο!!! |
|
|||
|
|||
ρε παιδια δεν εχω καταλάβει...το βάρος που θα βάλεις πίσω στην σχαρα προκαλει κραδασμούς?..η" η σχάρα απο μόνη της?..κ που υπάρχουν αυτοι οι κραδασμοί?..που τους αντιλαμβανεσε οταν την οδηγάς..στο μπροστά τροχο-στον πίσω?....
|
|
|||
|
|||
πρακτικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα και χωρίς έξτρα στήριξη....
σου δημιουργεί όμως ανησυχίες όταν βλέπεις τη βαλίτσα να "κρέμεται" λίγο έξω από την ουρά... δεν είναι όμως τυχαίο που οι ενσωματωμένες πιάστρες της βαλίτσας βρίσκονται στο μέσα μέρος, πιάνουν στο σημείο της ουράς πίσω από τον συνοδηγό... λογικά λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξεκολλήσει από την ουρά, ούτε να την "ξεριζώσει" ο/η συνοδηγός με τη πλάτη του.... όλα τα παραπάνω βέβαια ισχύουν όταν τηρούμε τα όρια ασφαλείας που θέτει η BMW, δηλαδή μέχρι 5 κιλά βάρος... (όχι ότι χωράει...παραπάνω ) |
|
|||
|
|||
Δεν είναι τυχαίο όμως που στη μαμα βαλίτσα έχει εξτρά στήριξη !!!
|
|
|||
|
|||
:sm4::sm4::sm4:
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 02:30 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 28-07-2009 11:21 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 22-05-2009 12:23 |
βαλιτσες givi | Dionisis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 07-03-2009 11:15 |