|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκήνωση!
Απόσπασμα:
Πας σε μία καφετέρια ή ταβέρνα. Τους λες πως θες να πας να δεις το αξιοθέατο αλλά μετά θα κάτσεις να πιεις εκεί καφέ ή θα φας και τους παρακαλάς αν μπορούν να σου κρατήσουν στο μαγαζί μέσα τα μπαγκάζια σου. (Μπουφάν και κράνη και όλα μαζί). Δε λέω να πεις ψέματα, πραγματικά κάντο, έστω και σαν φύλακτρα δες το. Για εμένα έχει δουλέψει μια χαρά, ποτέ κανείς στο μαγαζί δε μου πείραξε πράγματα, (δεν αφήνεις και τίποτα πολύτιμο μέσα κιόλας) και ποτέ δε μου αρνήθηκαν αυτή τη χάρη. Μη πω κιόλας πως νιώθανε πάντα χαρά με την εμπιστοσύνη που τους δείχναμε και μας άνοιγαν τη κουβέντα και μας κερνούσαν και κατιτίς. Δεν είναι το κέρασμα, είναι η γνωριμία όμως με το ντόπιο στοιχείο που έχει μεγάλη σημασία για εμένα σαν εμπειρία στο ταξίδι. Last edited by Markas; 28-05-2011 at 00:10. |
|
|||
|
|||
φίλε Νίκο σωστό και πρακτικό αυτό που λες ,
και στο εξωτερικό τι γίνεται . . ? έχω στο νου μου, αυτό Pacsafe Anti-Theft Bags & Travel Security Products μπορείς να το δένεις και πάνω στη σέλα!! πολύ χρήσιμο . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και στο εξωτερικό μπορεί να γίνει πιστευω. Ανάλογα βέβαια με τους ανθρώπους εκεί.. Πριν από 2 χρόνια στο Κίελο, έψαχνα απεγνωσμένα το βράδυ εστιατόριο για μαμ και κακα.... και βρήκα κάτι Τούρκους ιδιοκτήτες, οι οποίοι μόνο που δε με φιλοξένησαν... Φοβεροι άνθρωποι. Δε νομίζω ότι συμβαίνει παντού αυτό... Άρα, είναι θέμα ανθρώπων.. |
|
|||
|
|||
παντα οι Τουρκοι που εχω συναντησει στην Ευρωπη, ειναι πολυ φιλοξενοι και με πολλη αγαπη για τους Ελληνες, αλλα και οι Ελληνες μεταναστες στην ευρωπη εχουν πολυ καλες σχεσεις με Τουρκους
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραίο, αλλά 90€ ??????? |
|
|||
|
|||
δυστυχώς, ναι . . αλλά άν έχεις ένα ''λουκάνικο'' των 80-90 λίτρων, το περνάς αυτό από έξω , το δένεις στη μηχανή και γεία σας . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ένας Ιταλός πάντως που βρήκα στην Πελοπόννησο και είχε τις αλουμινένιες της BMW τις έδενε και με σύρμα για έξτρα δυσκολία κλοπής (προσοχή, ασφαλές δεν είναι τίποτα! ). Στο κάτω κάτω της γραφής, αν πηγαίνεις κάμπινγκ είσαι εκτεθειμένος έτσι και αλλιώς. Είτε το παίρνεις απόφαση και παίρνεις τα μέτρα σου (όχι ακριβά πράγματα μαζί σου στο ταξίδι) είτε να πας σε ξενοδοχείο όποτε φοβάσαι. Στησίματα μηχανής με τα μπαγκάζια για κάμπινγκ δε βλέπω να δημοσιεύετε όμως και ανησυχώ! Last edited by Markas; 28-05-2011 at 15:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άσε που θα το βάλουμε έτσι κι αλλιώς στο επόμενο ταξιδιωτικό... |
|
|||
|
|||
πριν.... και μετα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θες να πεταχτείς κάπου πρότεινα το ''δίχτυ'' . . πχ περνάς δίπλα από μια ερημική παραλία, τι θα κάνεις? μόνο τότε είναι χρήσιμο |
|
|