|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σημάδια διάβρωσης σε r1200GS ADV
Φίλε μου κυνηγησέ τους....δεν δικαιολογείται.......κι εγώ είμαι θάλασσα,εδώ και τέσσερα χρόνια που την έχω δεν έχει βγάλει ίχνος σκουριάς.......
|
|
|||
|
|||
ρε παιδια μη τρελενεστε με το παραμικρο.τριψτα με αλοιφη και μαλακο πανι και δε θα χει τιποτα.και μια συμβουλη:πιες της το αιμα και μη κολλας σε λεπτομερειες.οσο πιο ψιρας εισαι τοσο θα χαλιεσαι.απολαυσε τη!!
|
|
|||
|
|||
Φάνη καλησπέρα,
τρελαίνομαι γιατί τα λεφτά που έδωσα δεν μου περίσσευαν, ήθελα να το αγοράσω και να του πιω το αίμα όπως λες....αλλά....όταν δίνεις ένα σκασμό λεφτά έχεις και απαιτήσεις...έτσι δεν είναι ;;; το αφήσω έτσι ποιος μου λέει ότι δεν θα γίνει όλο κόκκινο απο σκουριά;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελος παντων, κοιταξε, αν ειναι μονον αυτο το προβλημα σου ''κανε την καρδια πετρα'' και παρε συρματακι, πανακι, αλοιφουλα και οτι τελος παντων χρειαζεται και κατσε μια Κυριακη με καφε και τσιγαρο και φτιαξε το και μην χαλιεσαι!!!!! Μακαρι να ηταν ολα τα προβληματα των μοτοσυκλετων σαν το δικο σου!!! Α, και μην γκρινιαζεις για τον ''σκασμο'' λεφτα που εδωσες, το 60% αυτων ειναι το ονομα, και οταν παιρνεις ''ονομα'' ειτε ρουχο, ειτε παντοφλα, ειτε αεροπλανο ποναει πολυ περισσοτερο αν παθει κατι!!! Αλλα αυτο που ''επαθε'' εσενα δεν λογιζεται σαν βλαβη, μπορει να συμβει σε οποιονδηποτε ειτε ειναι κοντα σε θαλασσα ειτε οχι!! Λιγο η βαφη να ''ξεφυγε'' σε εκεινο το σημειο και να εβρεξε............ δεν θελει και πολυ!!! Μην στενοχωριεσαι για τετοια πραγματα!! Αν σου σπασει ο αξονας τοτε μάλιστα........να στενοχωρηθεις...... αν εισαι ορθιος ακομα!!! |
|
|||
|
|||
Η σκουριά στα κάγκελα είναι γνωστή ιστορία που έχει παρουσιαστεί σε πολλά κομάτια όπως και στη δική μου πριν την δώσω, τότε μου είπαν ότι είναι στην εγγύηση και θα το αλλάξουν και μάλιστα είπαμε αφού έχω εγγύηση ακόμα για 1,5 χρόνια να τα άλλαζα αργότερα, τότε τα καθάρισα με αλοιφή και σχεδόν εξαφανίστηκαν,τι θα κάνει ο νέος ιδιοκτήτης η αν η εταιρεία άλλαξε τακτική δεν ξέρω. Είναι πάντως σπαστικό και απογοητευτικό να δικαιολογούμε επιδιορθώσεις σε καινούργιες πανάκριβες μηχανές.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έχω διαβάσει διάφορα για την μπέμπα αλλά και έχω περάσει και διάφορα μετά από αρκετά χρόνια καβάλα σε γιαπωνέζες...το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη μότο πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω καβαλήσει από άποψη παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, το γουστάρω τρελά, κάνω ταξίδι και ξεχνάω να ξεκαβαλήσω ΑΛΛΑ αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ δεν επιτρέπετε να αντιμετωπίζομαι από μια εταιρεία σαν Μ....ας, το θέμα λοιπόν είναι τι aftersales service υπάρχει...και όλοι μου έλεγαν ότι είναι κορυφή....και τώρα μου λένε για αλοιφές….. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, απλά περιμένω τηλέφωνό τους και βλέπουμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μετά τον "καθαρισμό" ξαναεμφανίστηκαν;;;; |
|
|||
|
|||
δεν φταιει ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ παιδες,,,,,
φταίει η μπο΄για που τις βάφουνε....(δυστυχως εχει παρει φυσαλιδες αερα) και να στα αλλαξουν παλι τα ιδια θα εχεις....ειχα και εχω ακομα αυτο το προβλημα ,μεχρι που στο τελος τσαντιστικα και μου ειπαν ακουσων ακουσων,,,,απο εκει που θα μου τα αλλαζανε(στο 6μηνο) στο εννιάμηνο περιμένανε να αλλαξει ο κωδικος,,,,στον χρονο επανω θα έβγαινε καποια αλοιφη και θα το πηγαινα στον Γερακα για να μου την περιποιηθουν,και να την τριψουν.....και πριν μερικες μερες σε προγραμματισμενο ραντεβου για service μου είπε το ΑΦΕΝΤΙΚΟ.....επαναλαμβανω το ΑΦΕΝΤΙΚΟ οχι καποιος μηχανικος,να παω μεσα στα αξεσουαρ να αγορασω την αλοιφη και να το παρω σπιτι να το τριψω(το αστειο ειναι οτι μου είπε οτι κανει και ΜΟΝΟ 1,5 ευρω...) ακουτε θράσος????? Τεσπα,για εμενα η μόνη λυση ειναι αυτη που θα πραξω,μια επίσημη αλληλογραφια για 2-3 θεματακια που εχω με την μοτο μου---ΟΧΙ τιποτα σοβαρο,αλλα ετσι----ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ.......με παραληπτες την μαμα bmw,,,,, Το γελοιον της υποθεσης είναι οτι σε τηλεφωνικη επικοινωνια για τις υπηρεσιας και την γνώμη μου για την μοτο-τα συνεργεια και την γενικοτερη οικονα, τους ΕΘΑΨΑ στην κυριολεξια και απαιτησα να επικοινωνησουν μαζι μου απο τα κεντρικα..........και μου ειπαν οτι θα το πραξουν....... ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!ακουει κανεις??????? Εγω ακόμα περιμένω......... αλλα οχι για πολυ ακομα....η επιστολη σε 2 εβδομαδες το αργοτερο , θα ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....... ουφ...... τα είπα και ξεφόρτωσα...... και να σημειωθει στα πρακτικα....τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ μου ειναι κατι ψιλομακακιες ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ......(να μενουν συνεργειο τα μηχανακια 1 μηνα.....) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλησπέρα, το ιδιο προβλημα το ειχα και εγώ στην δικιά μου 5/'08 R1200GSA στην αρχή μου είπαν κατι παρλαπίπες οτι και καλά στις διακοπές την εβαλες μέσα στο νερό κλπ κλπ και έπειτα απο κουβέντα του στύλ θα στείλω τις φωτό στον γερμανο... μου είπαν οτι υπάρχει μια αλοιφή δια πάσα νόσο. Την περασαν με αλοιφή και έκτοτε (Σεπ '08) δεν εχω δεί πουθενά σκουριές... τι να πώ... πάντως μήν μασάς φτιάχνει
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 15:51 |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 02:30 |
Στήριξη σχάρας GIVI (Universal) σε R1200GS | pkar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 19-07-2010 03:42 |