GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-04-2013, 14:43
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντέχω! αντέχω! είναι σεσημασμένος αντιρρησίας!
Ε ρε βίτσια!
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2013, 14:44
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Απατεώνας με το Α κεφαλαίο φίλε! Που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς;! Η τελευταία "απατεωνιά" είναι η έκτακτη εισφορά σε όσους έβαλαν φωτοβολταϊκά. κοίταξέ το.....
Διαχρονικά το κράτος είναι αναξιόπιστο και κάκιστα πράττει όποιος το εμπιστεύεται να κάνει δουλειές μαζί του, εννοείται ότι μιλάμε για τους κοινούς θνητούς κι όχι τα δικά τους παιδιά!
Ρε Γιαννη,

¨η εγω ειμαι πολυ εξυπνος ¨η οι αλλοι ηλιθιοι. Ετσι την επατησαν με τα αυτοκινητα υψηλου κυβισμου το 2007, ετσι την επατησαν με τα δανεια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.
Μα τι νομιζες ρε φιλε οτι θα σε αφηναν να εισπραττεις απο την ΔΕΗ περισσοτερο απο την καθε Kwh που πουλουσες απο την τιμη πωλησης της απο την ΔΕΗ προς τους καταναλωτες? ειμαστε τρελλοι? δεν το ηξερες? μαλλον οχι διοτι δεν το ειχες ψαξει. Επειδη ομως εγω που εχω κατι μετρα στην Μανη σε μερος που το λουζει ο ηλιος και του μαμαει την πιστη ο αερας (ανεμογενητριες) το ειχα ψαξει, η πρωτη μου εντυπωση ηταν οτι θα γινω πλουσιος αν τοποθετουσα φωτοβολταικα ¨η ανεμογενητριες. Ομως ειδα οτι η ΔΕΗ θα μου πληρωνε αν θυμαμαι καλα 0,50ε την κιλοβατωρα οταν η ιδια την πουλαει καπου 0,20 σημερα. Φαινομαι για βλακας? δεν μπορουσα να καταλαβω οτι απο καπου θα τα επαιρνε πισω καποτε?

Να δεχτω οτι το κρατος (και οι τραπεζες) παει να μας πιασει Κωτσους..δεκτον, αλλα κι εμεις ρε φιλε τσιμπαμε σαν χανοι.

Μην ξεχνας οτι και το κρατος ενας ελληνας ειναι και, μεγαλυτερος απατεωνας απο τον ελληνα φιλε μου δεν υπαρχει. Δες το φορουμ και θα δεις, ποσοι σκαρφιζονται τροπους να κυκλοφορουν με μαιμου διπλωματα, να μην πληρωνουν τελη κυκλοφοριας αλλα να εχουν γνησιο σηματακι (περυσι) κολλημενο στο παρπριζ και ποσα αλλα ρε φιλε.

Last edited by GeorgeP; 23-04-2013 at 14:50.
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2013, 14:50
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Γιώργο! Γιώργο! δε με διαβάζεις προσεκτικά! Πριν από ενάμισι χρόνο είχα προειδοποιήσει για το τι θα γίνει με τα φωτοβολταϊκά....όχι διότι είμαι έξυπνος, αλλά διότι μείωση τιμών έγινε τότε στην Ισπανία, ήδη έλεγαν για τα προβλήματα που έχει ο οργανισμός που πληρώνει και δε θυμάμαι πως λέγεται.
Τώρα για το πόσο ευκολόπιστοι είμαστε...... θα έλεγα ότι όλοι θα ήθελαν να πιστεύουν ότι το κράτος θα γίνει σοβαρό, αλλά φευ! Και τότε έχεις δίκιο, καλά να πάθουν όσοι πείθονται! Αλλά το ότι σα λαός είμαστε μωρόπιστοι δε δικαιολογεί τα "εγκλήματα¨του κράτους! Ας το πουν καθαρά! Ελληνες θα σας τα πάρουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλα! Δεν αξίζεται να έχετε περιουσία! Κολλίγοι!
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2013, 15:22
Senior Member

Απόσπασμα:
Γιώργο! Γιώργο! δε με διαβάζεις προσεκτικά! Πριν από ενάμισι χρόνο είχα προειδοποιήσει για το τι θα γίνει με τα φωτοβολταϊκά....όχι διότι είμαι έξυπνος, αλλά διότι μείωση τιμών έγινε τότε στην Ισπανία, ήδη έλεγαν για τα προβλήματα που έχει ο οργανισμός που πληρώνει και δε θυμάμαι πως λέγεται.
Τώρα για το πόσο ευκολόπιστοι είμαστε...... θα έλεγα ότι όλοι θα ήθελαν να πιστεύουν ότι το κράτος θα γίνει σοβαρό, αλλά φευ! Και τότε έχεις δίκιο, καλά να πάθουν όσοι πείθονται! Αλλά το ότι σα λαός είμαστε μωρόπιστοι δε δικαιολογεί τα "εγκλήματα¨του κράτους! Ας το πουν καθαρά! Ελληνες θα σας τα πάρουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλα! Δεν αξίζεται να έχετε περιουσία! Κολλίγοι!
Σε διαβαζω ανελλιπως και προσεκτικοτατα. εξάλλου εμεις οι δυο απομειναμε να μιλαμε για τετοια θεματα......οι αλλοι βαρεθηκαν και εφυγαν.
Δεν χρειαζεται να διαβασω την Ισπανια για να δω τι θα γινει στην Ελλαδα, μου αρκει η λογικη του ''δεν μπορω να εισπραττω περισσοτερα απο καποιον που πουλαει το προιον μου φτηνοτερα στον αλλον'', εκτος φιλε μου κι αν τον επιχορηγει το κρατος οπως δηλαδη γινοτανε μεχρι τωρα. Η επιχορηγηση κοπηκε, οι φιλοι του Φωτοπουλου που σπρωχτηκαν απο τον ιδιο να γινουν πλουσιοι τοποθετωντας φωτοβολταικα στους αγρους τους στην Αμαλιαδα σημερα κλαινε κιαυτοι.

Φιλε μου καλε, ο απατεωνας παταει στην μωροπιστια του αλλου απατεωνα για να περασει αυτο που θελει........νομος της ζωης και τυο κρατους.

Ξερω φιλε μου, δεν παλευομαι με τιποτα, μην ασχολεισαι επι ματαιω που λεει και το ''αερικο'' τρομαρα του κι αυτουνου.
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2013, 15:57
Senior Member

Και ποιός είπε ότι η λογική κερδίζει πάντα;

Σε τελική ανάλυση όποιος θέλει να κερδίσει ή να επιβάλλει κάτι, πατάει στην απληστία....

Οπως έγραψες, δε λυπάμαι κανένα, ήταν πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, ας πρόσεχαν ( Σημίτης ).

Μόνο εμείς μιλάμε για πολιτικά κι οικονομία; Θα τα έχουν λύσει όλοι όλα τα προβλήματά τους και κάνουν βόλτα με τις μηχανές! Μπορούμε να μιλήσουμε και για heavy metal, της δεκαετίας του '80 όμως....
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2013, 17:47
Senior Member

Απόσπασμα:
Και ποιός είπε ότι η λογική κερδίζει πάντα;
χαιρομαι που το καταλαβες.........
πολλες φορες η πραγματικοτητα υπερτερει της λογικης.

Απόσπασμα:
Σε τελική ανάλυση όποιος θέλει να κερδίσει ή να επιβάλλει κάτι, πατάει στην απληστία....
Αλληλουια.........
Ειναι ο Ελλνας απληστος? οοοοοοοοχι......ισως λιγο.

Απόσπασμα:
Οπως έγραψες, δε λυπάμαι κανένα, ήταν πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, ας πρόσεχαν ( Σημίτης ).....
Που δυστυχως το εφαγαν σχεδον ολοι..............
Το ''μαζι τα φαγαμε'' στην μεγιστη εφαρμογη του. Ξερω διαφωνεις αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια που πληγωνει......οπως καθε αληθεια.

Απόσπασμα:
Μόνο εμείς μιλάμε για πολιτικά κι οικονομία; Θα τα έχουν λύσει όλοι όλα τα προβλήματά τους και κάνουν βόλτα με τις μηχανές! ....
Το οτι εχουν λυσει τα προβληματα τους οι Ελληνες φαινεται, αν διαβασεις δε και το νημα το gandrea που ζηταει εργαζομενους και δεν παει κανεις....ε, τοτε θα δεις ποσο δικιο εχω.

Απόσπασμα:
Μπορούμε να μιλήσουμε και για heavy metal, της δεκαετίας του '80 όμως....
ασχολιαστο............

Reply With Quote
Παλιό 23-04-2013, 22:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ασχολιαστο............
μου είσαι ρομαντικούλης;!
Reply With Quote
Παλιό 24-04-2013, 13:11
Senior Member

Απόσπασμα:
μου είσαι ρομαντικούλης;!
Οχι βρε, αλλα η εποχη του μαλλι μεχρι την πλατη, σκουλαρικι στο αυτι και βραχιολια στα χερια εχει περασει προ πολλου.
Οι μπαλλαντες τους ομως δεν παιζονται ακομα και σημερα.............

Reply With Quote
Παλιό 24-04-2013, 14:43
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS

Γιώργο διάβαζω τα λεγόμενά σου και απορρώ με τις απόψεις σου..

1. Πιστεύεις ότι η πολιτική και διοίκηση πρέπει να γίνεται με βάση την νοημοσύνη των πολιτών ?

2. Ξέρεις τι θα γίνει αν και οι "χαζοί" πολίτες ασκήσουν την νοημοσύνη τους, έναντι της κοινωνίας ?
Reply With Quote
Παλιό 24-04-2013, 15:48
Senior Member

Απατεωνιάς του κράτους συνέχεια......

Την άμεση εξόφληση από τον ΕΟΠΥΥ των ιατρών και των εργαστηρίων υγείας ζητεί η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, καταγγέλλοντας ότι συνάδελφοί τους βρίσκονται αντιμέτωποι με αναγκαστικές κατασχέσεις ακίνητης περιουσίας, τη στιγμή που τα χρέη του ΕΟΠΥΥ ξεπερνούν το 1,5 δισ. ευρώ.

«Ενώ η διοίκηση του οργανισμού έχει ενημερωθεί για ύπαρξη δεκάδων τέτοιων περιπτώσεων, επιδεικνύει απάνθρωπο προσωπείο προσπαθώντας διακαώς να αναχαιτίσει νομικά τις δίκαιες δικαστικές αποφάσεις εις βάρους του, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία για τις συνέπειες της οικονομικής καταστροφής των ιατρών και των διαγνωστικών κέντρων που ατύχησαν να βρεθούν σε αδύναμη οικονομικά θέση από την πολυετή στάση πληρωμών του ταμείου» σημειώνει η Ένωση.

Αναφέρει, μάλιστα, την περίπτωση ιατρού που κινδυνεύει να χάσει τη μοναδική του κατοικία, εξαιτίας οφειλών προς την εφορία, ύψους 14.000, «τη στιγμή που ο ΕΟΠΥΥ οφείλει δεκαπλάσιο ποσό στο συγκεκριμένο πολίτη».

«Ιδιαίτερη απογοήτευση προκαλεί η ανάλγητη στάση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλου ο οποίος ενώ είναι κοινωνός του τραγικού ζητήματος, επέλεξε να αδιαφορήσει. Επιπλέον, η διοίκηση του οργανισμού ασκώντας εξόφθαλμα καταχρηστική και παραβατική συμπεριφορά, ζητάει ηλεκτρονικά την άνευ όρων παραίτηση των ιατρών από όλα τους τα νόμιμα δικαιώματα, χωρίς να δώσει κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα πληρωμών των ληξιπρόθεσμων οφειλών, από τα οποία δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ στους γιατρούς» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ένωση.

«Η ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ καλεί τον ΕΟΠΥΥ και την αρμόδια πολιτική ηγεσία να αντιληφθούν τις ευθύνες τους, να αναδιαρθρώσουν το σπάταλο και αναποτελεσματικό διοικητικό μηχανισμό του ΕΟΠΥΥ, να σταματήσουν οριστικά την ανήθικη πολιτική του 'δεν πληρώνω' και να καταβάλουν άμεσα παλαιά και νέα χρέη ως οφείλουν. Σε αντίθετη περίπτωση θα ζήσουμε την πλήρη οικονομική κατάρρευση των ιδιωτικών δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με τραγικές συνέπειες στην υγεία 10 εκ. πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αντιμέτωποι με κατασχέσεις ακινήτων οι απλήρωτοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ - κοινωνία - ΤΟ ΒΗΜΑ
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης