|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)
μην πας να πληρωσεις τα κερατιατικα
δεν αξιζει!!! βαλε μια πλαστικη για να μην δινεις στοχο κ περιμενε να περασει το 20μερο!!!!! α!! κ μην ξαναπαρκαρεις εκει.... ο Χρυσοχοιδης παραμονευει...... μου γινανε κ νομοτυποι τωρα.... ας γελασω!!!! κουραγιο αδερφε!!!! |
|
|||
|
|||
Κουραγιο..
|
|
|||
|
|||
ζούγκλα κύριοι... κ ουδείς τρόπος να βρει κανείς το δίκιο του... κάνε μου επαρκή παρκιν κύριε κράτος και αν δεν παρκάρω εκεί , έλα να μου κάνεις τον εισπράκτορα...
|
|
|||
|
|||
Πολύ τσαντίζομαι όταν ακούω για κυνήγι μοτοσυκλέτας στο κέντρο της Αθήνας!
Ας έβλεπα όλους αυτούς που κυκλοφορούν με αυτοκίνητο να μας είχαν ανάμεσά τους και μας με αυτοκίνητα, το τι θα τράβαγαν! Πολύ καλή η ιδέα του παρκαρίσματος σε θέση αυτοκινήτου. Προβλέπεται και εφαρμόζεται, προσωπικά όπου βρίσκω κανονική θέση παρκαρίσματος, την παρκάρω εκεί, πληρώνω άλλωστε τέλη κυκλοφορίας και ένα σωρό άλλους φόρους. Μερικοί δε, με αγριοκοιτάνε ή πάνε να μου πουν κάτι όταν παρκάρω κανονικά, αλλά η ανταπόδωση του δικού μου βλέμματος, τους βάζει στη θέση τους... Φίλε christosms λυπάμαι για το καψόνι, αλλά ζούμε σε μία άνομη χώρα και όταν εφαρμόζεται ο νόμος, αυτό γίνεται σπασμωδικά. Κρίμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πηγαινε τροχαια και κανε παραπονα.μπορει να γλιτωσεις κατι!
|
|
|||
|
|||
δεν θα γλυτωσει τίποτε... πριν καποια χρόνια, μου ειχαν παρει πινακιδα λογω παρανομης σταθμευσης, με το δικιο τους βέβαια. Οταν πήγα στα κεντρικα μετα απο χ μερες (κοντα στον σταθμο Λαρίσσης), πληρωσα οτι μου αναλογουσε και μου εδωσαν τη πινακιδα διπλωμενη στη μέση !!!!!!!! ηθελα να κανω παραπονα αλλα φυσικα με εστελναν απο δω και απο κει και με συμπεριφορα κακου ταβερνιαρη.........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχετε καταλάβει πως η νοοτροπία που έχουν στην Ελλάδα ακόμα είναι της εποχής της "ρόδα τσάντα και κοπάνα" και πως ακόμα υπάρχουν κάφροι χωρίς κράνος και τα συν αυτό οπότε θα μας σταματάει για το έτσι θέλω, ο κάθε βλάχος ?? Αντιπαραθέσεις αυτού του στιλ δεν κολλάνε Εν Ελλάδι, αυτό που κολλάει είναι μια βόλτα Σαββάτο πρωί, με όλες της λέσχες να κλείσει το κέντρο να δουν οι "μεγάλοι" πως υπάρχουμε, και ήμαστε ζωντανός οργανισμός. |
|
|||
|
|||
Βρε Χρήστο, το μηχανάκι σου το είδα το πρωί πάνω στο γερανό, που περνούσε έξω από τη δουλειά μου (προέκταση Καραγιώργη Σερβίας).
Και αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι όλο το πρωί στο κέντρο έβρεχε "καρέκλες"!!! Κοίτα μέρα που βρήκαν.... |
|
|||
|
|||
Φίλε με συγχωρείς αλλά λές λάθος και επικίνδυνα πράγματα (πιθανότατα δεν γνωρίζεις) και προτρέπεις τον συνφορουμίστα να διαπράξει σοβαρότατο ποινικό αδίκημα, ήτοι πλαστογραφία μετά χρήσεως δημοσίου εγγράφου που επισύρει βαρύτατη ποινή.Εάν συλληφθεί ο χριστιανός και πάει αυτόφωρο θα τον ξεμπλέξεις εσύ;ΠΡΟΣΟΧΗ :ξεκίνησαν ήδη να ελέγχουν την γνησιότητα των πινακίδων κυκλοφορίας και την αντιστοιχία με τα γραφόμενα στην άδεια και την μοτό.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 17:58 |
Ο γύρος της Αθήνας σε 80 γεύσεις | Alext | Διάφορα | 12 | 22-05-2009 18:03 |
Στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ | zitsos | Τι μας έτυχε | 7 | 14-05-2009 09:08 |
Το Τέλος της Φτώχειας; | skippybi | Κόσμος | 2 | 28-01-2009 00:06 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 23:12 |