|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ
Εχω ινδικα χοιριδια 4 χρονια τωρα. Αν χρειαζεστε οδηγιες για την φροντιδα τους μπορω να βοηθησω....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα σε παρω τηλεφωνο σ/κ οποσδηποτε! Να'σαι καλα! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
By aglentzakis at 2011-11-11 By aglentzakis at 2011-11-11 By aglentzakis at 2011-11-11 Να το γλυκούλη, Μαρθούλα καλά να περάσεις με το ζωάκι σου |
|
|||
|
|||
αυτα τα ινδικα χοιριδια ειναι τα χαμστερ ?
|
|
|||
|
|||
Αντρικο δεν με αφηνει ουτε τα ...ρυζοκακα να καθαρισω...Γαντακι μιας χρησης (απ'των μηχανων τα service ) και το εχει στην ...πενα! Ολα πολυ καλα!
Ευχαριστουμε και παλι!!! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Οχι, ειναι εντελως αλλο ειδος. Ειναι αρκετα μεγαλυτερα και εχουν πολυ ηπιοτερο χαρακτηρα.
Εγω εχω τα δικα μου σε λιγο μεγαλυτερο κλουβι (προτεινεται τουλαχιστον 0,2τμ χωρος για το καθενα) που δεν εχει οροφη. Δεν θελουν να δραπετευσουν. Αισθανονται καλυτερα στο σπιτι τους. Μαλιστα αν τα βγαλεις εξω, κοντα στο κλουβι, το γυροφερνουν μεχρι να βρουν την εισοδο για να μπουν μεσα! Λατρευουν τη φρεσκια τροφη και οι φωνες τους ακουγονται σε ολο το σπιτι οταν μυριστουν το αγαπημενο τους φαγητο. |
|
||||
|
||||
Βάλε ρε Γιώργο καμιά φωτό κι εσύ ...
|
|||
|
|||
Οριστε ενα βιντεακι...
|
|
||||
|
||||
Thanks George ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΠΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΖΙ ΔΕΞΙΟΥ ΚΙΛΥΝΔΡΟΥ!!!! | iakdm | Ζήτηση | 2 | 07-05-2011 22:25 |
ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ-08 | Fast&Furious | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 12-08-2010 19:42 |
ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ | gpar | Χιούμορ | 7 | 23-06-2010 17:26 |
ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!! | GEO_K | Ανέκδοτα | 11 | 22-06-2010 22:24 |
ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ | Alext | Χιούμορ | 2 | 05-09-2009 11:18 |