|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκέφτομαι για το F 800 Gs - Τί λέτε ;;;
Απόσπασμα:
Ναι αλλά ο καθένας έχει τις δικές του απορίες |
|
|||
|
|||
Ποιες δικες του αποριες? Την ιδια απορια ειχαν. Το παλικαρι σε αυτο εδω το θεμα, ρωταει ακριβως το ιδιο πραγμα: 'Θελω την γνωμη σας για το F 800 GS'. με τον αλλα φιλο που ποσταρε την ιδια ακριβως ερωτηση μολις 2 μερες πριν, με θεμα 'F 800 GS'. Διαβασε λιγο καλυτερα. Και το ιδιο το παλικαρι που εκανε αυτο το θεμα, ηταν πολυ σωστος και ειπε μετα, οτι ναι βρηκα πολλα πραγματα μεσα στο φορουμ για το 800 ευχαριστω. Εσυ τι εισαι, δικηγορος του? Δεν γινετε φιλε μου σε ενα φορουμ να ανοιγουμε 100 θεματα με το ιδιο αντικειμενο. Γιατι το καθε μελος που θελει να μαθει π.χ. για το 800GS θα χαθει. Kαι εδω δεν ειμαστε αποκλειστικα για να λυσουμε μονο τις δικες σου αποριες η καποιου μεμωνομενα, θα γινει και αυτο, αλλα μεσα απο αυτο θα καλυφθουν και οι αποριες πολυ περισοτερων που απλα διαβαζουν ενα θεμα. Και οι αποψεις που αφορουν το ιδιο ακριβως πραγμα, για ευκολια ολων πρεπει να ειναι μαζεμενες. Σκεψου τι θα γινοτανε αν π.χ. 50 ατομα, που θελουν τωρα να παρουν π.χ. το 800 να ανοιγανε ολοι ταυτοχρονα απο ενα θεμα 'πειτε μου την γνωμη σα για το 800'. Αλλα μαλλον δεν εχεις εμπειρια απο φορουμ, γιατι δεν γνωριζεις οτι στα περισσοτερα φορουμ δεν επιτρεπετε να ανοιγονται πληθωρα θεματων με το ιδιο ακριβως περιεχομενο. Και οταν γινεται αυτο παραπεμπονται σε προηγουμενο θεμα αμεσως μολις το αντιληφθουν οι admin. Last edited by nibo; 09-06-2010 at 21:52. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά ρε φίλε χαλαρωσε.Δεν είμαι δικηγόρος του, αλλά ΟΚ, δεν το είδε ο άνθρωπος και ξαναρώτησε.Δεν είναι και έγκλημα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
peace!!!
εγω μια ερωτηση εκανα κυριοι!! οκ,ευχαριστω για τις απαντησεις και συγνωμη αν σας κουρασα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αγαπητε Στρατο στο κειμενο μου που εκανες quote δεν απευθυνομαι στο νεο μελος τον potis που μας πρωτογνωριζει, και που ξεκινησε αυτο το θεμα. Απευθυνομαι στον dagpa. Τελος παντων, επειδη θελω να σου πω καποια πραγματα περι του θεματος αλλα και γενικοτερα, και επειδη γραφοντας δεν μπορει να αναπτυχθει μια κουβεντα ανετα. Με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεθουμε μια Τεταρτη στον καφε αν δεν εχεις αντιρρηση μπορουμε να τα πουμε απο κοντα. |
|
|||
|
|||
Από φίλο μου που έχει το 800άρι και κάνουμε μαζί βόλτες, είναι πολύ ευχαριστημένος και αν το πούλαγε πάλι το ίδιο θάπαιρνε !!!!!
|
|
|||
|
|||
κατευθύνσεις συμπεριφοράς νομιμοποιούνται να δίνουν μόνο αυτοί που συντηρούν οικονομικά και πρακτικά το forum στο οποίο είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι.....
Όσο λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι δεν δραστηριοποιούνται, καλό είναι, όλοι εμείς οι υπόλοιποι να συμμορφωνόμαστε σε κάποιους άγραφους νόμους ευγένειας όπου ο ένας δεν επιτρέπεται να επιβάλλει συμπεριφορές σε κανέναν... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ πάλι φίλε μου, θα σου έλεγα πως θα έπρεπε να ξανασκεφτείς, με περισσότερη ωριμότητα το θέμα. Θα ήθελα μάλιστα να επισημάνω και το σημείο προβληματισμού μου. Διότι, όλα ωραία και καλά στο 800άρι (τηρουμένων των αναλογιών και των επιθυμιών!!!!), όμως για ξανασκέψου το. Είσαι σίγουρος για το... . . . . . . . . . . . . . . . . . . ... μαύρο-πορτοκαλί ?!?!?!?! Με το καλό να έρθεις στην παρέα του φόρουμ και φυσικά στους 800άρηδες, γιατί τελευταία κάτι "κουρασμένα παλληκάρια" ωρίμασαν και εγκαταλείπουν!!!!! |
|
|||
|
|||
[QUOTE=yannis;171198
Με το καλό να έρθεις στην παρέα του φόρουμ και φυσικά στους 800άρηδες, γιατί τελευταία κάτι "κουρασμένα παλληκάρια" ωρίμασαν και εγκαταλείπουν!!!!! [/QUOTE] Ο λαός λέει: Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, υπονοείς κάτι; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τί χρειάζομαι για ένα ταξίδι στην Ευρώπη ;;; | sintarta | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 25-04-2010 20:11 |
Τί πρέπει να ξέρω για την συλλογή αποδείξεων του 2009 ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 0 | 12-03-2010 01:09 |
Πως το λέτε το ....μόριο σας? | pepax66 | Ανέκδοτα | 10 | 11-03-2009 21:14 |
Τι λέτε θα ροκάρουμε ??? | soter3gm | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 3 | 10-03-2009 22:29 |