|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά Σκηνής Camping
ημουν έτοιμος να σου γράψω πολλά σχετικά με το θέμα μέχρι που είδα την προσφορά/πρόταση του Βαγγέλη(evanslam)η οποία είναι αξιολογη και οικονομική,νομίζω οτι θα πρέπει να το σκεφτείς..εαν δεν σου κάνει ρίξε μια ματιά και στην polo..
|
|
|||
|
|||
όντως είναι.. όμως γράψε αυτά που θα βοηθήσουν και εμένα και άλλους που ίσως ψάχνονται στο θέμα αυτό. ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν μου επιτρέπεις Γιώργο θα ήθελα να παρουσιάσω τα δικά μου κριτήρια που με οδήγησαν να αποκτήσω την Coleman Avior X3.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ φίλε Βαγγέλη !
Κάποιος που να έχει δοκιμάσει τις παρακάτω της FERRINO ? Απόψεις και κριτικές, παρακαλώ.. α) NEMESI Ferrino: Tents: Lite Line: Nemesi 2 Ss11 β)KALAHARI Ferrino: Tents: 3 Seasons: Kalahari Ss11 γ) SHABA 3 Ferrino: Tents: 3 Seasons: Shaba 3 Ss11 Ενδεικτικά αναφέρονται αυτές, η εταιρία έχει προταθεί από φίλο και οι σκηνές τους μοιάζουν αξιοπρεπείς.. Εν αναμονή απόψεων πιο έμπειρων.. |
|
|||
|
|||
Και μερικές χρήσιμες σελίδες για όσους ψάχνουν..
JACK WOLFSKIN - Home Ferrino: homepage - Tende campeggio, Tende montagna, Zaini Montagna, alpinismo e outdoor - ferrino.it C.A.M.P. technical adventure equipment Salewa - Tents The North Face Official Site Eureka Tent Tents Terra Beach & Camping |
|
|||
|
|||
Φίλος μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την NORTH FACE ROCK 22 2 PERSON CAMPING TENT HIKING TENT | eBay. Δεν την έχω και δεν μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά.
|
|
|||
|
|||
Εχω την Salewa Artesian III και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Πολυ καλη κατασκευη, σταθερη και οσο πρεπει ζεστη που σημαινει οτι θα πρεπει να μην στησεις στον ηλιο φυσικα αλλα και οτι μπορει να σε παει Ιουνιο και Σεπτεμβριο μια χαρα, που οι νυχτες ειναι πιο δροσερες.
Οσο για βαρος ειναι στα 4.7Κg μια χαρα δηλαδη. |
|
|||
|
|||
Εγώ, έχω την παρακάτω:
Σκηνές | Σκηνές Terra ® | Go Model 2011 | Live On - holidays και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. |
|
|||
|
|||
Άλλη μια πρόταση φίλου η Rock 32 της North Face :
The North Face Official Site Όπως και εμένα μου υπέδειξαν, όλες καλό είναι πρώτα να τις δούμε και σε βίντεο για το μέγεθος τους και πως στήνονται : |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γυμνος??? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σκηνη camping καταλληλη για gs adv 1200 | malco | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 21 | 08-04-2011 18:19 |
hotel vs camping | dim orestiada | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 02-02-2011 20:13 |
ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ CAMPING | scorpiobmw | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 14-07-2010 11:17 |
Σκηνές Camping από το SR2010 | Xarleas | Πωλήσεις γενικώς | 198 | 24-06-2010 02:46 |