|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum στα βουνά της Ορεινής Κορινθίας 25 & 26 Ιου
ελα που το σκεφτεσε...εμαθα οτι διεπρεψες στην πρωτη σου χωματινη..
|
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων στη χωμάτινη εκδρομή25 & 26 Ιουνίου !!! 1. Arkas 2. staga1200 3. REK 4. GPretenteris 5......;;;..... . |
|
|||
|
|||
Ωραια διαδρομη, μπραβο Δημητρη θα περασετε super
Δυστυχως αυτη την εποχη δουλευω ολη μερα και δεν μπορω να ερθω Αν θελετε οποιαδηποτε πληροφορια για διαδρομη παρε τηλεφωνο, (υπαρχει χωματοδρομος απο Κεφαλαρι - Τρικαλα 20χλμ περιπου, επισης απο γκουρα - χιονοδρομικο Τρικαλων και απο Πισσια - Λουτρακι ) |
|
|||
|
|||
......χμμμμμ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω θελωωωωω!!!!! Αλλα η τελικη απαντηση σε λιγες μερες μην πω και ξε πω.... κατα 90% παντως............ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
αν και στα μερη μας ! ντροπη που δεν μπορω να ερθω
θα φωναζει ο δημητρης ,αλλα δεν πειραζει! αν σας προλαβω με το βυτιο στα τρικαλα αλλιως στην γεφυρα στο λουτρακι! θα περασετε τελεια ,τα μερη ειναι super |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ή από κοντά; |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε παιδιά, δε θα μπορέσω να ακολουθήσω έχω προγραμματισμένο 3ήμερο Πίνδο - Ζαγοροχώρια,
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά αφού έχεις κανονίσει ,καλά να περάσετε Στρατούλη !! |
|
|||
|
|||
Αχ Σταύρο μου, κι εγώ θα ήθελα να ήμασταν παρεούλα, το έχω κλείσει όμως 3 μήνες τώρα και έχω προπληρώσει το ξενοδοχείο. Δεν πειράζει φίλε μου, θα έχουμε νέα ευκαιρία σύντομα
|
|
|||
|
|||
Με το καλο παιδια καλα να περασετε..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 156 | 04-06-2011 03:42 |
To GS Forum ταξιδεύει στα Βαλκανια...10/7/2011 !!! | tsompanis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 190 | 15-05-2011 01:02 |
Fast εμπειρία στο κοκκινόχωμα της Ορεινής Ναυπακτίας!!! | fire red! | Χωμάτινες εξορμήσεις | 9 | 04-03-2010 17:29 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |