GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-08-2013, 14:28
Troublemaker Ο/Η Troublemaker βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Ερμουπολη
Προεπιλογή Απάντηση: Τουριστικά "πακέτα"

Νικο μου δε μπορω να σε διαφωτισω στο προβλημα σου, εχοντας ομως πρωτερο "βιο" απο το μαγαζι, μπορω να σου πω στα σιγουρα οτι στα 100 ευρω η τραπεζα μου κρατουσε ως προμηθεια χρησης καρτας απο το μηχανημα που ειχα στο μαγαζι, ΤΟ ΠΟΛΥ 2-2.5 ευρω οποτε οσο αναλογικα κ να το βαλεις, σου λενε παραμυθια....καπελωμενα!
*ασχετο επισης αλλα εχουμε ενα harleo-event με κοσμο απο οοοοκη την Ελλαδα κ καθε ειδους μοτο,τελος Αυγουστου κ οι διοργανωτες εχουν παρει πολυ καλες τιμές απο ξενοδοχεια αλλα κ την ιδια την bluestar (ναι αυτη με το κιτρινο αστερι) οποτε αν ειναι να μας ερθετε εκμεταλλευτειτε το (η μηχανη φερ ειπείν ταξιδευει με πολυυυυυ φθηνο ναυλο) Αυτα απο εμενα φιλια απο ολους μας κ στο ετερον 1/3

sent from the deep ocean..
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2013, 14:38
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικόλα λυπάμαι για την ταλαιπωρία. Το G.S. είναι όνομα παλαιού παίκτη ποδοσφαίρου, που του ανήκει το πρακτορείο;
Όχι Πάνο μου, τώρα το διασκεδάζω, αλλά είναι θέμα χρόνου να τα πάρω . . . ίσως λίγο παραπάνω από τον συνηθισμένο αλλά θα τα πάρω.
Το όνομα αν μου επιτραπεί θα το πω, δίνοντας φυσικά και τα στοιχεία μου.
Δεν έχουν σχέση με όνομα ποδοσφαιριστή, αν και παίζουν καλή μπάλα. Ηλίου φαεινότερον.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker Εμφάνιση μηνυμάτων
. . . ΤΟ ΠΟΛΥ 2-2.5 ευρω οποτε οσο αναλογικα κ να το βαλεις, σου λενε παραμυθια....
Αυτή τη μάχη την κερδίσαμε, αναίρεσαν για τα τοκοχρεολύσια, τα λεφτά δεν πήραμε.

ΥΓ: Τελικά δεν ξεκουνάμε για πουθενά, Μαρία.
Κάτι το Π.Ε.Ι. για το δίπλωμα, κάτι η ανανώση για το άλλο δίπλωμα του χειριστή, ένα γερό μεροκάματο στα γιατροσόφια της μεσούλας μου και κάνα δυο προστιματάκια για την βαραμάρα που τους δέρνει στις πρεσβείες, ρίξαμε άγκυρα.

Last edited by nikos-x; 11-08-2013 at 14:43. Λόγος: ΥΓ:
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2013, 16:31
silvestros Ο/Η silvestros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Σερρες
Μoto: GS 1200

καλά ξεμπερδέματα Νικόλα.
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2013, 18:23
IOTH1X Ο/Η IOTH1X βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200 GSA '09

Μήπως το GS είναι το πρώτο και το τελευταίο γρσμμα του πρακτορείου???

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2013, 19:37
AKIS_21 Ο/Η AKIS_21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: athina
Μoto: Gs 1200 adv 07 K1200 rs. 97

Οι συμβάσεις με τις τράπεζες ρητά αναφέρουν οτι το πόσο της προμήθειας που παρακρατηθέντων σε καμοια περίπτωση ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να μεταφέρεται στον καταναλωτή.ειναι παράνομο και μονο να στο αναφέρει τώρα οσο ποιο πολυ πιέσεις πιστεύω τοσο πιο πολλα θα διεκδικήσεις απο τα χρήματα σου.δυστυχως ειναι σαν να παίρνεις τη θέση των εισπρακτικών εταιριών ζαλίσει τους στα τηλ.
Reply With Quote
Παλιό 11-08-2013, 19:40
Senior Member

Δεν πειραζει Νικο μου εμεις να'μαστε καλα κ οποτε ξανακατσει ερχεστε! Βλεπεις ρε γμτ νοικιασαμε κ μικροτερο σπιτι να πεις οτι σας κοιμιζαμε εμεις! Ειναι γτ ο πλουσιος "ενομοταρχης" που ελεγε κ ο Πετρος εχει γινει τοσο πλουσιος που ηρθαμε σε μικροτερο σπιτι κ μπηκαμε στη διαδικασια παρ'ολο που μεγαλωνει η οικογενεια να παρουμε μικροτερο αυτοκινητο!!! Τε-σπα ξεφυγαμε αλλα ειπαμε! Εμεις να'μαστε καλα!!!

Reply With Quote
Παλιό 12-08-2013, 17:19
billy the kid Ο/Η billy the kid βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Μoto: triumph sprint st 1050

Θα σε συμβούλευα να επικοινωνούσες με κάποια ένωση καταναλωτών και να τους εκθέσεις πως έχει η κατάσταση. Οι μεγάλες έχουν νομικά τμήματα που τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί κάτι τέτοιους απατεώνες. Δε ξέρω βέβαια πως θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι υπάρχει κάποια σύμβαση, από τη στιγμή που ανέφερες ότι η συμφωνία ήταν προφορική, αλλά σίγουρα εκεί θα σε διαφωτίσουν.
Reply With Quote
Παλιό 12-08-2013, 17:55
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mikearmy Εμφάνιση μηνυμάτων
καλά ξεμπερδέματα Νικόλα.
Ευχαριστώ Μιχάλη μου.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X Εμφάνιση μηνυμάτων
Μήπως το GS είναι το πρώτο και το τελευταίο γρσμμα του πρακτορείου???
Είναι τ' αρχικά από δύο χρυσαφένιες λέξεις.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι συμβάσεις με τις τράπεζες ρητά αναφέρουν οτι το πόσο της προμήθειας που παρακρατηθέντων σε καμοια περίπτωση ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να μεταφέρεται στον καταναλωτή.ειναι παράνομο και μονο να στο αναφέρει τώρα οσο ποιο πολυ πιέσεις πιστεύω τοσο πιο πολλα θα διεκδικήσεις απο τα χρήματα σου.δυστυχως ειναι σαν να παίρνεις τη θέση των εισπρακτικών εταιριών ζαλίσει τους στα τηλ.
Άκη, υποχώρησαν στο θέμα των προμηθειών κι έχω, όπως έγραψα και στην αρχή, mail τους που αποδέχονται το υπόλοιπό τους και πως θα το εξοφλήσουν με κάποια τουριστικά πακέτα, τα οποία δεν γίνονται την τελευταία στιγμή βασιζόμενα σε γελοίες δικαιολογίες.
Όσο για το αν παίρνω την θέση των εισπρακτικών η διαφορά μας μας είναι πως εγώ ζητάω μόνο το κεφάλαιο που τους διέθεσα, έστω και μειωμένο ή με τη μορφή εκδρομικού . . . δεν τους ζητάω και τους τόκους . . . σαν την πρώην αγροτική, που είμαι θύμα της, όταν για δάνειο που πήρα στ' όνομά μου για λογαριασμό του πεθερού μου κι ο ποίος "ξέχασε" να το πληρώσει, με αποτέλεσμα τα 2.100.000 δραχμές να έχουν πληρωθεί μέχρι τώρα (μετά από διακανονισμό), σχεδόν 40.000 ευρωπαϊκά κι ούτε ένα τηλέφωνο όσο τοκίζονταν για να μου πουν ότι δεν πληρώνω . . . τώρα μείνανε καμιά 5-6000 και παίρνουν κάθε 2 ημέρες . . . αν κι αυτή τη βδομάδα με ξεχάσανε, ή ψάχνουν για το σπίτι που θα μου πάρουν.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν πειραζει Νικο μου εμεις να'μαστε καλα κ οποτε ξανακατσει ερχεστε! . . .
Μακάρι και χωρίς μποφόρια αυτή τη φορά.
Δεν θα ξεχάσω όταν νοικιάσαμε αμάξι στο νησί και πήγαμε στο βενζινάδικο να το φουλάρουμε, γιατί δεν είχε σταγόνα μέσα.
-Γέμισέ το (εμείς)
-Που θα πάτε; (πρατηριούχος)
-Θα κάνουμε το γύρο του νησιού (εμείς)
-Σας βάζω 5 ευρώ και είναι υπέρακετά (πρατηριούχος)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από billy the kid Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα σε συμβούλευα να επικοινωνούσες με κάποια ένωση καταναλωτών και να τους εκθέσεις πως έχει η κατάσταση. Οι μεγάλες έχουν νομικά τμήματα που τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί κάτι τέτοιους απατεώνες. Δε ξέρω βέβαια πως θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι υπάρχει κάποια σύμβαση, από τη στιγμή που ανέφερες ότι η συμφωνία ήταν προφορική, αλλά σίγουρα εκεί θα σε διαφωτίσουν.
Προφορική για την έκπτωση στ' αεροπορικά, για το άλλο πακέτο με τα ξενοδοχεία, υπάρχει "χαρτί" . . .
Κάποια στιγμή θα αξιοποιήσω και την ύπαρξη αυτών των ενώσεων καταναλωτών, είναι πως δεν το 'χα πάρει ζεστά, γιατί τα θεωρούσα "ψίχουλα" μπροστά στα τόσα που μου 'χουν φάει, αλλά εν όψη μετακόμισης, ότι πάρεις καλό είναι.
Reply With Quote
Παλιό 12-08-2013, 19:15
kosta12gs Ο/Η kosta12gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Thessaloniki
Μoto: R 1200 GS ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
τα θεωρούσα "ψίχουλα"
Απ' ότι καταλαβαίνω... αν μαζέψεις τα "ψίχουλα" (ΌΛΑ), στη Λευκάδα μπορείς να πας για διακοπές (ΜΟΝΙΜΕΣ σχεδόν)
Reply With Quote
Παλιό 12-08-2013, 23:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Μακάρι και χωρίς μποφόρια αυτή τη φορά.
Δεν θα ξεχάσω όταν νοικιάσαμε αμάξι στο νησί και πήγαμε στο βενζινάδικο να το φουλάρουμε, γιατί δεν είχε σταγόνα μέσα.
-Γέμισέ το (εμείς)
-Που θα πάτε; (πρατηριούχος)
-Θα κάνουμε το γύρο του νησιού (εμείς)
-Σας βάζω 5 ευρώ και είναι υπέρακετά (πρατηριούχος)

Ειμαστε οικονομικοι εμεις εδω!
Μπορει οταν ερχεσαι να σου κακοφαινεται τι 1.78 περιπου της βενζινης αλλα με τις αποστασεις που εχουμε....
Που να δεις πλακα με τα μηχανακια!
Στο MX που ειχα βενζινη του εβαζα καθε 40 μερες -επαιρνε ομως αξιοπρεπως 12 λιτρακια.
I'm sorry....ξεφυγαμε...

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης