|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τουριστικά "πακέτα"
Νικο μου δε μπορω να σε διαφωτισω στο προβλημα σου, εχοντας ομως πρωτερο "βιο" απο το μαγαζι, μπορω να σου πω στα σιγουρα οτι στα 100 ευρω η τραπεζα μου κρατουσε ως προμηθεια χρησης καρτας απο το μηχανημα που ειχα στο μαγαζι, ΤΟ ΠΟΛΥ 2-2.5 ευρω οποτε οσο αναλογικα κ να το βαλεις, σου λενε παραμυθια....καπελωμενα!
*ασχετο επισης αλλα εχουμε ενα harleo-event με κοσμο απο οοοοκη την Ελλαδα κ καθε ειδους μοτο,τελος Αυγουστου κ οι διοργανωτες εχουν παρει πολυ καλες τιμές απο ξενοδοχεια αλλα κ την ιδια την bluestar (ναι αυτη με το κιτρινο αστερι) οποτε αν ειναι να μας ερθετε εκμεταλλευτειτε το (η μηχανη φερ ειπείν ταξιδευει με πολυυυυυ φθηνο ναυλο) Αυτα απο εμενα φιλια απο ολους μας κ στο ετερον 1/3 sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το όνομα αν μου επιτραπεί θα το πω, δίνοντας φυσικά και τα στοιχεία μου. Δεν έχουν σχέση με όνομα ποδοσφαιριστή, αν και παίζουν καλή μπάλα. Ηλίου φαεινότερον. Απόσπασμα:
ΥΓ: Τελικά δεν ξεκουνάμε για πουθενά, Μαρία. Κάτι το Π.Ε.Ι. για το δίπλωμα, κάτι η ανανώση για το άλλο δίπλωμα του χειριστή, ένα γερό μεροκάματο στα γιατροσόφια της μεσούλας μου και κάνα δυο προστιματάκια για την βαραμάρα που τους δέρνει στις πρεσβείες, ρίξαμε άγκυρα. Last edited by nikos-x; 11-08-2013 at 14:43. Λόγος: ΥΓ: |
|
|||
|
|||
καλά ξεμπερδέματα Νικόλα.
|
|
|||
|
|||
Μήπως το GS είναι το πρώτο και το τελευταίο γρσμμα του πρακτορείου???
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Οι συμβάσεις με τις τράπεζες ρητά αναφέρουν οτι το πόσο της προμήθειας που παρακρατηθέντων σε καμοια περίπτωση ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να μεταφέρεται στον καταναλωτή.ειναι παράνομο και μονο να στο αναφέρει τώρα οσο ποιο πολυ πιέσεις πιστεύω τοσο πιο πολλα θα διεκδικήσεις απο τα χρήματα σου.δυστυχως ειναι σαν να παίρνεις τη θέση των εισπρακτικών εταιριών ζαλίσει τους στα τηλ.
|
|
|||
|
|||
Δεν πειραζει Νικο μου εμεις να'μαστε καλα κ οποτε ξανακατσει ερχεστε! Βλεπεις ρε γμτ νοικιασαμε κ μικροτερο σπιτι να πεις οτι σας κοιμιζαμε εμεις! Ειναι γτ ο πλουσιος "ενομοταρχης" που ελεγε κ ο Πετρος εχει γινει τοσο πλουσιος που ηρθαμε σε μικροτερο σπιτι κ μπηκαμε στη διαδικασια παρ'ολο που μεγαλωνει η οικογενεια να παρουμε μικροτερο αυτοκινητο!!! Τε-σπα ξεφυγαμε αλλα ειπαμε! Εμεις να'μαστε καλα!!!
sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
Θα σε συμβούλευα να επικοινωνούσες με κάποια ένωση καταναλωτών και να τους εκθέσεις πως έχει η κατάσταση. Οι μεγάλες έχουν νομικά τμήματα που τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί κάτι τέτοιους απατεώνες. Δε ξέρω βέβαια πως θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι υπάρχει κάποια σύμβαση, από τη στιγμή που ανέφερες ότι η συμφωνία ήταν προφορική, αλλά σίγουρα εκεί θα σε διαφωτίσουν.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Μιχάλη μου.
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όσο για το αν παίρνω την θέση των εισπρακτικών η διαφορά μας μας είναι πως εγώ ζητάω μόνο το κεφάλαιο που τους διέθεσα, έστω και μειωμένο ή με τη μορφή εκδρομικού . . . δεν τους ζητάω και τους τόκους . . . σαν την πρώην αγροτική, που είμαι θύμα της, όταν για δάνειο που πήρα στ' όνομά μου για λογαριασμό του πεθερού μου κι ο ποίος "ξέχασε" να το πληρώσει, με αποτέλεσμα τα 2.100.000 δραχμές να έχουν πληρωθεί μέχρι τώρα (μετά από διακανονισμό), σχεδόν 40.000 ευρωπαϊκά κι ούτε ένα τηλέφωνο όσο τοκίζονταν για να μου πουν ότι δεν πληρώνω . . . τώρα μείνανε καμιά 5-6000 και παίρνουν κάθε 2 ημέρες . . . αν κι αυτή τη βδομάδα με ξεχάσανε, ή ψάχνουν για το σπίτι που θα μου πάρουν. Απόσπασμα:
Δεν θα ξεχάσω όταν νοικιάσαμε αμάξι στο νησί και πήγαμε στο βενζινάδικο να το φουλάρουμε, γιατί δεν είχε σταγόνα μέσα. -Γέμισέ το (εμείς) -Που θα πάτε; (πρατηριούχος) -Θα κάνουμε το γύρο του νησιού (εμείς) -Σας βάζω 5 ευρώ και είναι υπέρακετά (πρατηριούχος) Απόσπασμα:
Κάποια στιγμή θα αξιοποιήσω και την ύπαρξη αυτών των ενώσεων καταναλωτών, είναι πως δεν το 'χα πάρει ζεστά, γιατί τα θεωρούσα "ψίχουλα" μπροστά στα τόσα που μου 'χουν φάει, αλλά εν όψη μετακόμισης, ότι πάρεις καλό είναι. |
|
|||
|
|||
Απ' ότι καταλαβαίνω... αν μαζέψεις τα "ψίχουλα" (ΌΛΑ), στη Λευκάδα μπορείς να πας για διακοπές (ΜΟΝΙΜΕΣ σχεδόν)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορει οταν ερχεσαι να σου κακοφαινεται τι 1.78 περιπου της βενζινης αλλα με τις αποστασεις που εχουμε.... Που να δεις πλακα με τα μηχανακια! Στο MX που ειχα βενζινη του εβαζα καθε 40 μερες -επαιρνε ομως αξιοπρεπως 12 λιτρακια. I'm sorry....ξεφυγαμε... sent from the deep ocean.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |