|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλως σας βρηκα
Καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Γιώργο και καλά χιλιόμετρα με την νέα σου φιλενάδα. . . όσο για τις τσάρκες που ονειρεύεσαι. . . Σαν το γάλα μες στην μύγα θα 'σαι, μ' αυτό που πήρες
|
|
|||
|
|||
Γιωργο καλως μας ηρθες και καλα να περνας μαζι μας.Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια,και την μηχανη που ηθελες πηρες και φιλους καινουργιους θα κανεις εδω.Αν δεν σε δουμε το Σαββατο που θα ρθεις,γιατι πολυ θα θελα να δω τα μουτρα του οταν θα στην παραδιδει ελπιζω να γνωριστουμε σε καποιο ταξιδακι.
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
|
|||
|
|||
Απο το πρωι κ επισημα πλεον ειμαι σαν το γαλα μες την μυγα!!Μολις εφθασα με το νεο μου εργαλειο κ ειμαι varaderaki που ειναι ασπρο σαν το γαλατακι κ αφησα πισω μου να ενα παιδακη!Σας ευχαριστω για τα καλωσορισματα!Θα ειμαι παρων στο κοπη το πιτα οπτε θα τα πουμε κ απο κοντα!Καλα χιλιομετρα σε ολους μας!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φτάσατε καλά από ότι κατάλαβα όλα καλά άντε να την χαίρεσαι την vara σου . να ήξερες τι άφησες πίσω δεν μπορείς να φανταστείς μόνο που δεν έκλεγε …… Και πάλι καλορίζικια και να σε δούμε στην πίτα όπως κανονίσαμε το πρωί…!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα του στειλω εγω μια κουτα Γιαννιωτικα μπακλαβαδακια να γλυκαθει γιατι τον πικρανα κ θα δεις για ποτε θα βγει!
|
|
|||
|
|||
Το βλεπω γω θα τρεχουμε για παρηγοριες βραδιατικα,εσυ θα κοιμηθεις το βραδυ η θα τη βγαλεις στο ποδι να τη χαζευεις?
|
|
|||
|
|||
Ολα καλα στο ταξιδι μας!Ραντεβου στην πιτα!Και...Καλο κουραγιο!Τα χαρτομαντηλα απ το.. τα πληρωνω εγω!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλως σας βρηκα | Gstamos | Καλώς ήλθατε | 19 | 20-07-2010 21:58 |
Καλως σας βρηκα! | TASOS GS | Καλώς ήλθατε | 18 | 16-04-2010 11:18 |
Καλως σας βρηκα | MIHALIS TZIMAS | Καλώς ήλθατε | 28 | 24-06-2009 00:44 |
Καλως σας βρηκα!!!! | Nikosnn | Καλώς ήλθατε | 25 | 15-04-2009 10:14 |