|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: στραβωσε η πισω ζαντα τι κανουμε?
Varadero Γιακ!πσφφ!!!
(εγώ πλήρωσα για να τις έχω) |
|
|||
|
|||
Για φαντάσου!!!!
|
|
|||
|
|||
Είδες κάτι διαστροφές.
Είπαμε εδώ το Varadero πούλαγε. |
|
|||
|
|||
Λοιπόν μετά από λεπτομερή έλεγχο του ιατρού ακτινολόγου αποφάνθηκε ότι και οι 2 ζάντες μου θέλουν ακτινολόγιση και το χειρουργίο θα κοστίσει μου είπε 330 ευρώ κανονικά αλλά επειδή είμαι καλό παΐδι και πάω για σέρβις στην αντιπροσωπία - Ανδριόπουλος Πάτρα θα μου κάνει καλύτερη τιμή 200 ευρώ και 1,5 μέρες μέσα η μηχανη!!Να τα δώσω η να μην τα δώσω Να μου τον πιάσει η να μην μου τον πιάσει τον πόλο? ?? Έψαξα για και αλλού να πάρω μια δεύτερη γνώμη και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάνεις άλλος στην πάτρα που να κάνει ακτινολόγιση!!! Ορίστε μια δουλεία του μέλλοντος που κοντεύει να εκλείψει....
|
|
|||
|
|||
να μην τα δωσεις
μουφες σε λενε |
|
|||
|
|||
συμφωνο αλλα καπως πρεπει να γινει να την μαζεψω λιγο την πισω!!!στην αντιπροσωπια μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα τα adventure λογω ακτινων εχουν προβλημα και οτι τους εχει συμβει πολλες φορες αυτο το θεμα με στραβες ζαντες και οτι ολοι πανε εκει που εστειλε και εμενα, σε γνωστο μαγαζι στην πατρα που βαζει λαστιχα και κανει και ακτινολογιση εκει ειχα βαλει και εγω λαστιχα περσυ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε προσφατη αλλαγη ελαστικων που εκανα παντως,ειδα οτι και η δικη μου πισω ειναι στραβη......εαν δεν εχουν παρει πολυ οι ζαντες σου,αδιαφορησε.....το πιο πιθανο ειναι να ξαναστραβωσουν και μετα την ακτινολογηση.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παθως ειμαι να προσθεσω Ενα ελαφρυ περα δωθε ειναι φυσικο αδιαφορησε |
|
|||
|
|||
δεν υπαρχει θεμα να πχ σπασει η να ειναι καπως επικίδυνο για το δρομο??? αν οχι το αφηνω ετσι και το παρακολουθω στο δρομο με το καιρο μεχρι να πεχτει και καμια αλλη εκτπωση
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν νομίζω, οι αναρτήσεις (tele-para) συνήθως αδιαφορούν για λεπτομέρειες όπως αυτές… άρα δεν πειράζεις τίποτα ! Στην τελική, ακτινολόγησε μόνο την πίσω (100 ευρω ) και βλέπεις … |
|
|