|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τα έκανα θάλασσα...
Μήπως να σηκώσουμε θέμα για την πρώτη υπό το μηδέν μπουρμπουλοσυγκέντρωση του φόρουμ και να αρχίσουμε τις συμμετοχές??
|
|
|||
|
|||
Για ρίξε σύρμα την επόμενη να έρθω και εγώ να βουτήξουμε μαζί….κάνεις το κουνέλι….
Και αν θέλεις έλα να βουτήξουμε και στο δικό μας ναυάγιο στον Ευβοϊκό, στο Eurobulker ενδιάμεσα στο Δήλεσι και την Ερέτρια….πολύ καλό και μεγάλο! |
|
|||
|
|||
Ρωτάς αν έχω κάνει..κοίτα το avatar μου..
Μόνο το πέδιλο έχει μείνει έξω το νερό.. Νόμιζα ότι ήταν καρχαρίας με στολή παραλλαγής. Μήπως να σηκώσουμε θέμα για την πρώτη υπό το μηδέν μπουρμπουλοσυγκέντρωση του φόρουμ και να αρχίσουμε τις συμμετοχές?? Μα μόλις έγινε - και όσοι πιστοί προσέλθετε, έστω και με χαμηλές θερμοκρασίες. Συμμετοχές για στριφτερούληδες… έέέεεεε βυθούληδες? Όχι της ηθικής κατάπτωσης… στο ανωτέρω thread. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρώην ελευθερατζής και λέω πρώην γιατί από όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή δεν έχω καθόλου χρόνο για το άθλημα και το γουστάρω πολύ .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν εξασφαλίσεις τα κρασιά… after , μέσα. Στα πόσα είναι το ναυάγιο και πώς πάμε εκεί? Αν θες μόνο απάντα στο thread, που μόλις άνοιξα, για να μην χαθούμε οι βουτούληδες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω έναν γνωστό, που όταν ήταν ελεύθερος έλεγε την βάρκα του ‘Bachelor’ για να τραβάει προφανώς και… κόσμο. Όταν παντρεύτηκε την καλή του, απλά πρόσθεσε ένα κόκκινο ‘χ’ μπροστά και είχε μεγάλη πλάκα. Παρ΄ όλα αυτά ο... κόσμος δεν χάθηκε. |
|
|||
|
|||
αυτά είναι γούστα......μπράβο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Από όλα έχει ο μπαξές Βασιλάκη μου. Η φτώχια θέλει καλοπέραση. Do join us. Όχι στην φτώχεια… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
I will CKK , stay tuned...... first the license to...drive |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πουλάνε εκτάσεις στη θάλασσα του Καστελόριζου | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 28-03-2011 01:07 |
Αυτόν θα τον έκανα φίλο μου ΑΝΕΤΑ | pepax66 | Αστεία Video | 9 | 29-01-2011 00:21 |
Πέταξε στη θάλασσα την 19Χρόνη φίλη του..... | soter3gm | Διάφορα | 16 | 09-10-2009 10:42 |
Σκουπίδια στην θάλασσα ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 12 | 25-07-2009 18:17 |
Όταν η πρώτη… επαφή με τη θάλασσα πάει στραβά | nek21 | Χιούμορ | 7 | 23-06-2009 13:38 |