|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!
μπορει εγω να μην ξερω το γιατι αλλα σιγουρα ο τακης ξερει!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Δαναέ για την ενημερωση!
|
|
|||
|
|||
ΚΤΜ Adventure Training
Η μεγάλη αποδοχή στο κάλεσμα του σχολείου ΚΤΜAdventureTraining(Level 1) για την Κυριακή 5/12, ανάγκασε την διοργάνωση ενός επιπρόσθετου έκτακτου για την Κυριακή 12/12. Η λίστα των ενδιαφερομένων συμπληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ και οι αιτήσεις εξακολουθούν να έρχονται. Για το πρώτο σχολείο οι 30 συμμετοχές καλυφθήκαν και ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, ιδιοκτήτες 18 ΚΤΜ, 11 BMWκαι 1 YAMAHA. Στο δεύτερο έκτακτο σχολείο θα ακολουθήσει την ίδια λογική με αυτή του πρώτου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των συμμετοχών. Το σχολείο θα πραγματοποιηθεί επίσης στο ΚΤΜ Test & TrainingCenter, των εγκαταστάσεων στου SportCampστο Λουτράκι. Δηλώστε συμμετοχή και μυηθείτε στις τεχνικές της OffRoadοδήγησης σε μία μαγευτική τοποθεσία με πληθώρα συναρπαστικών διαδρομών. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου siteτης ΚΤΜ Hellas (www.ktm.gr) απο KTM.gr |
|
|||
|
|||
Μπράβο στην ΚΤΜ και στο Νίκο Σπανό!
Σε ευχαριστούμε Ντάννυ για την άμεση ενημέρωση! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
5/12/2010, 08.00 πρωινή αυστηρά και κρατάει μέχρι τις 17.00! Ευχαριστώ τον δημιουργό του θέματος για την ενημέρωση! |
|
|||
|
|||
Μπραβο στην KTM Hellas!
Δαναε ευχαριστουμε για την αμμεση ενημερωση! Με πηραν τηλ στις 5-12 θα ειμαι και εγω Λουτρακι |
|
|||
|
|||
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΠΤΟΣΗ
ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ?? |
|
|||
|
|||
Αν θες εχει και μερος μεσα για να μεινεις το βραδυ και το πρωι να πας στην εκπαιδευση.
|
|
|||
|
|||
8/11/2010
KTM Adventure Training (12.12.2010) Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους ιδιοκτήτες μεγάλων On-Off στα προγράμματα της ΚΤΜ Hellas για τις τεχνικές της Off Road οδήγησης εξακολουθεί να είναι υψηλή. Η ΚΤΜ Hellas θα ήθελε να σας ενημερώσει πως και το δεύτερο έκτακτο σχολείο της 12.12.2010 είναι πλέον κλειστό από συμμετοχές. Οι συμμετοχές του δεύτερου σχολείου έχουν κλείσει με 14 ΚΤΜ, 8 BMW, 2 YAMAHA και 1 MOTO GUZZI Όσοι φίλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στο ΚΤΜ Adventure Training θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στην επόμενη ανακοινωμένη ημερομηνία η οποία είναι η 06.02.2011. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η λίστα των συμμετεχόντων στα σχολεία του 2011 έχει ήδη αρχίσει να συμπληρώνετε. Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και του δεύτερου σχολείου για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα της ΚΤΜ Hellas και τους αναμένουμε στις 12.12.2010 στο ΚΤΜ Training & Test Center στο Λουτράκι. Ready for Training Ready for Adventure www.ktm.gr |
|
|||
|
|||
Εχω δηλωσει και γω συμμετοχη για τι 5/12 και μετα για το Level 2 τον Μαρτιο του 2011.
Αν ειναι τα ιδια σχολεια μ αυτα που εκανε οταν ηταν στην bmw θα τα εχω κανει, αλλα πλεον εχω αλλη μηχανη, με διαφορετικη συμπεριφορα. Μπραβο στην ΚΤΜ, αλλα πιο πολυ ενα μπραβο που (αν το παρατηρησατε) δεχτηκε και μοτοσυκλετες απο αλλες εταιρειες. Οχι σαν την bmw, που εκτος οτι ηταν μονο για bmw, δεν δεχοτανε ουτε bmw r1150gs ε; Μονο 800gs και 1200gs. Τεσπα. Μπραβο σ ολους γενικα ομως. Καλο ειναι να γινονται τετοια σχολεια, γιατι βοηθανε παρα πολυ και στην ασφαλτο. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Captain is back... | Captain_Andreas | Καλώς ήλθατε | 21 | 19-07-2010 17:31 |
“BRING THEM BACK!” | Black_Shadow | Ελλάδα | 2 | 29-06-2010 08:17 |
Bring them back | billy_bmw | Πολιτισμός | 12 | 20-04-2010 16:18 |
BMW Lo Rider Back to base, Back to the future. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-03-2009 02:11 |