|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μας πηρανε χαμπαρι!
|
|
|||
|
|||
Ηλία..δεν μας λές και το μαγαζί ??
Έχω όρεξη να πάω απο κει, να τα δοκιμάσω όλα και στο τέλος να μην πάρω τίποτα |
|
|||
|
|||
Ν αναφερω οτι μολις μπηκα στο fc-moto.de και το ιδιο κρανος (μονοχρωμο), που ο συγκεκριμενος μαγαζατορας το εχει και προσφορα κιολας 460ευρω, το βρηκα 399,9ευρω+7,9 τα μεταφορικα+ 4,9 η αντικαταβολη=412,7ευρω!!!1
Ακομα και με την υποτιθεμενη προσφορα του το βρισκω στο εξωτερικο 50ευρω πιο φθηνα. Και θα μου πει εμενα να το αγορασω πρωτα και μετα να μου μετρησει το κεφαλι; Ρε ουστ...! Να το κλεισει το μαγαζι του. Δεκαρα δεν δινω! Σορυ, αλλα εχω τσαντιστει πολυ και θα παω να κανω καμια σουζα στην πατησιων τωρα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εφοσον παρω την εγκριση απο τους administratores, ευχαριστως να το πω το μαγαζι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέρα απο την πλάκα..απλά θέλω να το μάθω για να μην περάσω και γω απο κει και τσαντιστώ με τον π@παρα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βγάλε και την τάπα απ'την εξάτμιση!!! |
|
|||
|
|||
Παίδες ξέρετε τί χρειάζεται το κατάστημα; MAIL ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ για ανάρμοστη συμπεριφορά υπαλλήλου. Αμάν πια!!!
|
|
|||
|
|||
Δεν λέω..καλό το mail στην μαμα όπως λές..
αλλά καλύτερα είναι να τον δίνεις στεγνά να μην ξαναπατήσει κανείς.. και ας τα πάρει μετά σπίτι του |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμενα μου ειπε οτι τους το εχει δωσει το δοκιμαστικο κρανος η ιδια η arai για τετοιες δουλειες. Αλλα το "με την αγορα πρωτα δοκιμαζουμε το μεγεθος" δεν νομιζω να τους το εχει πει η "μαμα" εταιρεια". Γι αυτο ισως θα επρεπε να μιλησουμε με την αντιπροσωπεια. Ξερει κανεις ποιος ειναι ο επισημος εισαγωγεας της arai; Last edited by emix; 08-12-2011 at 14:41. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μάθανε πως γ@μι@@@@@@ ήρθανε κι απ'τη Σάμο!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 02-05-2011 22:29 |
Αλήθειες από αυτούς που τολμάνε να τις λένε... | gemara | Κόσμος | 15 | 14-12-2010 00:01 |
Μάθανε πως γ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι! | Arkas | Ελλάδα | 13 | 08-05-2010 19:53 |
Ένα καγκουρό καθότανε, στον ήλιο και ... βαριότανε ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 6 | 20-02-2009 12:22 |