|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζωνη για την μεση!
Εγώ χρησιμοποιώ μία της BMW με 2 επιθέματα με φερμουάρ (χειμώνα- καλοκαίρι) και είμαι ευχαριστημένος...μπορείτε να την δοκιμάσετε..!...Αν θυμάμαι γύρω στο 80άρι..
Last edited by syan; 09-09-2010 at 16:06. |
|
|||
|
|||
Gracias Captain!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν το παντελόνι το σηκώνεις και σου φτάνει μέχρι το στήθος, ε τότε θα φορεθεί η ζώνη μέσα από το παντελόνι |
|
|||
|
|||
το παντελόνι μου είναι κανονικά στην μέση!..απλά έχει να κάνει με το πιο σημείο θα κάτσει η ζώνη στην μέση σου..έχω δει άτομα να φοράνε την ζώνη μέσα απο το παντελόνι κ να ειναι άνετα ακομα κ οταν καθοντε σε καφέ στάση με την μηχανή..κ εχω δει κ ατομα με την ζώνη έξω απο το παντελόνι κ όταν σταματάνε να τη βγάζουν!!...πιστεύω οτι εχει να κάνει με το σημείο στο οποίο κάθετε η ζώνη κ εχει καλύτερη επαφή με την μέση..απλα ρωταω αν όντως είναι ετσι!!..εσυ την φορας εξω απο το παντελονι?...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Με πρόβλημα μέσης εδώ και αρκετά χρόνια (3 κήλες),
προσπάθησα να βρω μια ζώνη που δεν θα μου δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από αυτά για τα οποία καλείτο να λύσει. Συγκεκριμένα, ήθελα μια ζώνη να την φοράω πολλές ώρες, να μην είναι σα να φοράω κόκκαλα επάνω μου, να μη με ζεσταίνει, να είναι αρκετά μαλακή στην εφαρμογή της στην κοιλιά αλλά και αρκετά σκληρή στην (προβληματική μου) μέση. Οι ζώνες με τα κόκκαλα μου δημιουργούσαν μια ακαμψία που με την δοκιμή με έκαναν και δυσφορούσα. Οι πολύ ####### πάλι, δεν μου "κρατούσαν" καθόλου τη μέση. Έτσι, μετά από πολλέεες δοκιμές, κατέληξα σ' αυτήν: Στο μέγεθός μου, από διάτρητο υλικό, με μία λάμα ακριβώς στο κέντρο της μέσης για προστασία. Την αγόρασα γύρω στα 30 €, και την φοράω και στην δουλειά όταν οι πόνοι είναι σε έξαρση. Σε πολύωρα ταξίδια δεν με έχει κουράσει καθόλου, αντιθέτως, και βέβαια την φοράω πάνω από το παντελόνι, μοτοσυκλετιστικό ή μη. Ελπίζω να βοήθησα... .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
Η διαδικασία για την απογραφή και την πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων | MARK | Χρήσιμα | 13 | 14-06-2010 12:45 |
Ο Τούρκος είπε την αλήθεια για την Πολη μας. | georgekostas | Διάφορα | 11 | 29-04-2010 12:01 |
Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 21:47 |
Νεα χρωματα για το 2010 για την σειρα F/GS | Alext | Νέα μοντέλα BMW | 8 | 21-09-2009 13:54 |