|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επαναπρογραμματισμός ECU BMW GS 1100
Τώρα δεν αυξήθηκε η κατανάλωση;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να είσαι καλα σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες Μαζί μας...... |
|
|||
|
|||
Για λέγε...... για λέγε..........
|
|
|||
|
|||
Ελα ετοιμασου περνάω να σε πάρω
|
|
|||
|
|||
Δεν έχει νόημα αν αυξήθηκε η κατανάλωση, προφανώς αλλού μειώθηκε κ στις τελικές του σίγουρα αυξήθηκε. Το θέμα είναι ότι δουλεύει πιο στρωτά, ανοίγει πιο γραμμικά χωρίς τρύπες κ κενά, γεμίζει τα 200 καρφί κ αναλόγως καρπού κάνεις κ οικονομία πηγαίνοντας με μία ταχύτητα κάτω κ τσιμπώντας ελαφρώς το γκάζι.
Η οικονομία επίσης επιτυγχάνεται με αύξηση του αβανς κάνονοντας έτσι πιο "τέλεια" καύση, ειδικά αν το πας στα όριά του χρησιμοποιείς super αμολυβδη 100 οκτανίων κ είσαι άρχοντας. Edit : Θα χαρώ πολύ για όποιον θέλει να ανέβει Θεσσαλονίκη ή να περάσει από το κατάστημά μου να πιούμε καφέ κ να τα πούμε . Last edited by JohnGS1100; 29-08-2012 at 12:29. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι ώρα θα αναχωρήσετε?????
|
|
|||
|
|||
Στο δρόμο ειμαστεεεεεεεεεεεε.............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τόσο φτηνάαααααααααααααααααααααααααααααα Πριν 2,3 μήνες (τότε που είχα δουλειά και λεφτά) είχα ρωτήσει ένα εξειδικευμένο σε GS συνεργείο για τσιπάρισμα και μου τάφερνε δύσκολα. Χωρίς να μπορεί να μου πει ακριβώς τιμή γιατί θα πάει πακέτο με φίλτρο με άφησε να καταλάβω οτι θα στοιχίσει ουκ ολίγα. Φυσικά δεν είμουν διατεθημένος για τέτοια νούμερα και το άφησα πίσω. |
|
|||
|
|||
Θα το έχουμε υπόψιν μας σε ευχαριστούμε και πάλι...........(εγώ έχω ψυθει είδει)ευκαιρία να δω και κάποια από τα φιλαράκια .........
|
|
|