|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 3 χρόνια αναμονή…
Φίλε καινσυαρρωστε Βαγγέλη μου θυμίσει τον εαυτό μου πριν τρία χρόνια , την έβλεπα την κοίταγμα την ζαχαρωνα σαν μωρό παιδί το σκεφτόμουν απο δώ απο και με φοβιζαν ολα ακριβώς και εσένα και πέρσι τον Μάιο την έκανα δική μου καινούργια και απο τότε πίστεψε με ειναι σαν να μην έχει περάσει μια βδομάδα απο την στιγμή που την είδα την ακουμπισα την οδηγησα . Σε καταλαβαίνω απόλυτα σου εύχομαι ολόψυχα να την χαρεις που είμαι σίγουρος γιατι πήρες <<< την μηχανη >>> !!!!! Οτι αγαπάς και επιθυμείς να το έχεις !!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλοταξιδος...τα Ονειρα τα ζουμε δεν τα αφηνουμε Ονειρα...ζησε το
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βαγγέλη καλορίζικο και καλοτάξιδο το εργαλείο. Θα σε ικανοποιήσει και θα το ευχαριστήθεις! Καλές και ασφαλής βόλτες φιλε!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδη φίλε!Καλά έκανες!Φοβερό συναίσθημα να αποκτάς αυτό που πραγματικά γουστάρεις!Σου εύχομαι να την λιώσεις στα ταξίδια...
|
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδη, τώρα προγραμμάτισε κανά ταξιδάκι να την ευχαριστηθείς...
|
|
|||
|
|||
Πολύ αισιόδοξο entry thread !
Καλορίζικη η κούκλα και σιδεροκέφαλος στην κοινότητά μας !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
καλοριζικη η μπεμπα
|
|
|||
|
|||
καλοταξιδη .....
|
|
|||
|
|||
Τι μου θύμησες...τον REK πριν από 4 ακριβώς χρόνια...το "δούλευα"τουλάχιστον 2 χρόνια μέχρι να το κάνω πράξη...καλές βόλτες να έχετε
Και να θυμάσαι οτι "....πλούσιοι ειναι οι άνθρωποι που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της φαντασίας τους..." |
|
|