|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Πιστοί" στο ραντεβού τους οι Αγανακτισμένοι για 4η μέρ
Μα δεν υπάρχουν όψιμοι επαναστάτες !
Αγωνίες για το μέλλον όμως όλοι έχουμε και αυτό είναι το κοινό η αγωνία για το μέλλον.. Γιατί όλοι φοβόμαστε , ελπίζουμε και δεν είμαστε ελέυθεροι ! |
|
|||
|
|||
Το "όψιμοι επαναστάτες" είναι σχόλιο "λίγο ειδικό"...
Αγωνία για το μέλλον ?!?!?!!? Ποιά από όλες;; Εγώ ας πούμε είμαι εκτός των άλλων και σεισμόπληκτος... με 3 παιδιά (φαντάρος, φροντιστήρια πανελλαδικών, φροντιστήρια συνήθη, και λοιπά έξοδα), στεγαστικό και κερασάκι στα υπόλοιπα (εμφανή και μη), την μάνα μου στο νοσοκομείο (έτσι για πλάκα και για αρχή 2 χιλιαρικάκια). Μια ζωή, κάθε τόσο ήμουν άνεργος (φύση της δουλειάς), ποτέ δεν είχα "κάποια σιγουριά" ούτε και τώρα... Για ποιά απ' όλες τις αγωνίες λες;;; Άσε που πάντα ήμουν "ιδιαίτερα διεκδικητικός" και μάλιστα σε άλλες εποχές και φυσικά πάντα εκτός κλίκας και "υπό διωγμό". Αν είχα αγωνίες και "για πλάκα"... θα είχα πεθάνει από έκρηξη αδρεναλίνης, σαν το ποντίκι στο τούνελ του εργαστηρίου!!!! Last edited by yannis; 29-05-2011 at 13:13. |
|
|||
|
|||
Υπομονή φίλε μου !!
Τι να σου πω τώρα και γω που δεν έχω οικογένεια, δηλαδή να φροντίζω και άλλους!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την... υπομονή!!!!!! Όλα καλά φίλε μου, ποτέ δεν σταματήσαμε να το παλεύουμε.
Στο συγκεκριμένο θέμα πάλι, όταν βρεις καιρό ρίξε μια ματιά στο κίνημα του Στρατιωτικού Συνδέσμου του 1909. Στρατιωτικός Σύνδεσμος - Βικιπαίδεια Βέβαια, μην σταθείς στα γενικά της Βικιπαίδειας... συνέχισε και δες τι το προκάλεσε και παρ' όλο που ήταν το μοναδικό στρατιωτικό κίνημα με καθαρά πατριωτικό στόχο, δες πως εκφυλίστηκε και εξελίχθηκε. Αυτό είναι και μια απάντηση στους φίλους που πιστεύουν σε μια στρατιωτική λύση. Λίγα ακόμη εδώ... ΤΟ ΒΗΜΑ - 1909, Γουδί: Καταλύτης επαναστατικών αλλαγών - κοινωνία Κάπου υπήρχε και ένα βιβλιαράκι με λεπτομέρειες... αν το βρω θα το γράψω... όμως ψάχνοντας, βρίσκεις!!!!! |
|
|||
|
|||
καθε μερα και περισσοτεροι και με παιδια και παπουδεσ και γιαγιαδες πρεπει να δουν την αντιθεση μας στα λεγομενα τους
|
|
|||
|
|||
"Άφησε τα καφενεία
Και κατέβα στην πλατεία Άσε τη ζωή που κάνεις Κοίτα τη ζωή που χάνεις" Μακάρι να συνεχιστεί & να γιγαντωθεί όλο αυτό |
|
|||
|
|||
Ναι, και φυσικά να αναρτήσουμε πανό με ουσιώδη συνθήματα, "για τα οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες". Το "άντε ......... πάγκαλε" δεν είναι μεγάλη θυσία;;;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γονείς- "κατάσκοποι" στο Facebook των παιδιών τους! | SenseiG | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 01-05-2011 12:08 |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 15:15 |
"Επώνυμοι" από εδώ κ στο εξής θα είναι οι αστυνομικοί ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 5 | 11-01-2010 21:24 |
Η λύση για τους ενοχλητικούς "καθαριστές τζαμιών" στα φανάρια ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 8 | 16-10-2009 22:09 |
Πιστοί στο ραντεβού τους, Βραδύποροι και Ταλαίπωροι!!!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 18-04-2009 23:10 |