|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Αδελφε δεν το καταλαβα δηλ παμε για 300!!!!!!!!!!!! ετσι?!?!?
ΑΠλα υπάρχουν πακετα που σου δινουν και δευτερο σετ μαζι οπως αυτη που εχω τωρα. |
|
|||
|
|||
Φίλε Δημήτρη,
είμαι μέσα και εγώ. Ενα τεμάχιο! |
|
|||
|
|||
ΜΕΣΑ !!! και εγώ
μια και με μπερδέψατε : Η συσκευασία του BT2 twin set περιλαμβάνει : 2 αδιάβροχες συσκευές BT2 2 μικρόφωνα για κλειστό και 2 μικρόφωνα για ανοιχτό κράνος 1 φορτιστή 220v για ταυτόχρονη φόρτιση και των δυο συσκευών 2 βάσεις στήριξης στο κράνος ταινία διπλής όψης για κολημα και 2 για στήριξη με άγκιστρο (σφικτηρας με βίδες) 1 κλειδάκι Άλεν για τις βίδες στερέωσης της βάσης άγκιστρο 2 καλώδια σπιράλ για την συνδεση του mp3 - ipod κ.α βιβλίο με οδηγίες εγκατάστασης & χρήσης των συσκευών στα ελληνικά 289.00 � Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. |
|
|||
|
|||
Πήγα σήμερα στον Γιώργο (Σαββίδη) και μου είπε ότι η τιμή των 289 Ευρώ στο internet είναι ήδη με έκπτωση.
Ωστόσο θα γίνει ακόμα καλύτερη τιμή εφόσον μαζευτούν αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις παραγγελίες. Γι' αυτό όσοι ενδιαφέρονται, ας το δηλώσουν. |
|
|||
|
|||
Φίλοι μου
Αυτήν την περίοδο είναι διαθέσιμα και τα δυο πακέτα ( BT2 Twin set & BT2 Single) Όσο για την τιμή όπως σας περιγραφή ο Δημήτρης,αναλόγως τα κομμάτια θα είναι και η τιμή να το διευκρινίσω για να μην έχουμε καμιά παρεξήγηση, ελάχιστη ποσότητα τα 6 twin set με 265 ευρώ αν φτάσετε τα 10 σετ 258 ευρώ 16+ 1 σετ 245 ευρώ Για τα μονά ( BT2 Single ) θα τα υπολογίζεται ανα δυο για το σύνολο αγοράς, αντίστοιχα η τιμή τους θα είναι 155 / 146 / 138 ευρώ . Εδώ υπάρχει και η εναλλακτική να μοιραστούν δυο φίλοι το twin set για οικονομικότερη αγορά, με μοναδικό “πρόβλημα “ την διαφορά από τα BT2 Single που ο φορτιστής στο twin set πακέτο είναι ένας διπλός και ένα μανουελ Σαν λύση για τον δεύτερο κάτοχο η φόρτιση μπορεί να γίνει από τον Η/Υ με ένα καλώδιο mini USB και το μανουελ να το κατεβάσετε από το site της εταιρείας Για να μην έχουμε κάποια παρεξήγηση ομαδική αγορά ( όλα μαζί από ένα άτομο …….) Και δεν θα έχω καμία υποχρέωση εγκατάστασης και επεξήγησης προγραμματισμού <μόνο μεσολαβητής με τον αντιπρόσωπο θα είμαι αν υπάρξει ελάττωμα συσκευής > Υς οι τιμές και οι όροι είναι ακριβώς ίδιοι με την ομαδική αγορά του TDMHELLAS CLUB Παρόλο που έχω ακριβότερη αγορά από τον εδώ αντιπρόσωπο |
|
|||
|
|||
Γιώργο υπάρχει δυνατότητα απόσυρσης προηγούμενου μοντέλου ?
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη,
Ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά για το μονό. Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Φίλε μου δυστυχώς όχι
Αυτό που έχω συμβουλέψει μέχρι σήμερα του κατόχους τον προηγούμενων BT Είναι αγγελία στα διάφορα φόρουμ ( όλα πουλήθηκαν μεταξύ 140-150 ευρώ Αυτά πριν εμφανιστεί η < BT1 στα 220 ευρώ > σήμερα ίσως χρειαστεί ……. ) Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει μια ποιο οικονομική λύση |
|
|||
|
|||
Θέλω να πω στον Γ.Σαβιδη να κάνει μια καλύτερη τιμή για να πάρει ο κόσμος να την ευχαριστηθεί.Θα πάω και από τη καλιθέα να του τα πω και ο ίδιος.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτή την στιγμή με στεναχώρια μου βλεπω οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την επιχείρηση του κ. Σαβίδη να μας πουλήσει.Επειδή μας δίνει τιμές πιο ακριβές από αλλους.Και όταν υπάρχει απαίτηση να αγοράσουμε 17 κομάτια που αμα είναι μονά θα πρέπει να γίνουν 34.(δηλαδή κάθε 10 μέλη 1 κομάτι ....)Γιατί λάει ότι τόσα πούλησε στο άλλο κλάμπ της tdm.Μπήκα στην σελίδα τησς tdm και είδα ένα κλαμπ έξι -6- ετών και με 230.000 και κάτι επισκέπτες.Εμείς με 370 μέλη και 3 μήνες παρέα πως να μαζέψουμε τόσα κομάτια ;;;;;Με αυτές τις τιμές δεν ενδιαφέρομαι προς το παρον.Θα δω το καλοκαίρι πριν τις διακοπές μου τι θα κανω. |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |