|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπότες Dainese mig turing II
φιλαρακο εγω εχω το προηγουμενο μοντελο, και θα συμφωνησω και με τα υπολοιπα παιδια, ειναι super!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Γειά χαρά σε όλους!
Ενδιαφέρομαι για μπότες και είχα καταλήξει κι εγς στις mig touring II. Πήγα λοιπόν αποφασισμένος να τις αγοράσω,αλλά πέρα από το ότι η τιμή που άκουσα ήταν αρκετά παραπάνω από αυτήν που είχα διαβάσει εδώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει και μάλιστα ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί πλέον. Γνωρίζει κανείς κάτι για το θέμα? Υπάρχει περίπτωση να τις βρώ πουθενά? Κάποια άλλη πρόταση για μπότα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! |
|
|||
|
|||
Γεια σου φιλε μου,
και εγω εψαχνα για μποτες και δοκιμασα τις Revit και τις Probiker. Και οι 2 εταιριες μου αρεσαν για ριξε μια ματια στα λινκ να δεις καποια μοντελα τα οποια δοκιμασα κ εγω. Στην μποτα που λες μου εχει πει γνωστος μου οτι η σολα μπροστα στους 2 1/2 μηνες ανοιξε......σαν γλωσσα. Επισης να προσεξεις στους αστραγαλους να μην σε ενοχλει, πονας κ δεν μπορεις να περπατησεις.... Probiker Touring III μπότες by: PROBIKER - MotoRAID Rev'IT Apache by: Rev'IT - MotoRAID |
|
|||
|
|||
Υποσημειωση: σχετικα με τους αστραγαλους δεν αναφερομαι σε αυτην την μποτα...απλα γενικα συ λεω ειναι ενα σημειο που παντα προσεχω σε πιθανη αγορα μποτας/παπουτσιου....επιδη την εχω πατησει.....
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ και για τις προτάσεις και για τη συμβουλή!!!
|
|
|||
|
|||
motocard.com
|
|
|||
|
|||
ΤΙΣ ΕΡΙΞΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ motocard.com ΠΡΟΧΘΕΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΨΟΓΗ ΤΙΜΗ,156€ +12€ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ====168 €€€!!!
ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.. |
|
|||
|
|||
panos1100gs τι έγινε ήρθαν οι μπότες; περιμένουμε με αγωνία.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΠΟΥΦΆΝ DAINESE GATOR | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 08-03-2010 00:15 |
Μπότες BMW Santiago | Fuji | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 15-10-2009 19:19 |
DAINESE MΑΥΡΟ | allen | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 13-09-2009 23:53 |
Καλοκαιρινό DAINESE | xristos1978 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 14-05-2009 14:02 |
Dainese Black | soter3gm | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 11-05-2009 23:21 |