|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Αχαικη παρεα συγκεντρώνεται
Ναι, ναι να τον απολαύσουμε.... Θα διοργανώσουμε κ απογευματινό event οπού θα περνούν οι φίλοι κ οι γνωστοί να απολαμβάνουν τον ένα κ μοναδικό Θεολόγο. Δεν θα μιλά απλά θα τους κοιτά κ θα ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ Έλα κάτω εσύ κ θα "ευλογηθείς". |
|
|||
|
|||
Παυλε τον φανταζεσαι με μαγιό να κάνει βουτιά;; Τελικά οποίος κάνει παρεα με εμάς ξωκειλει!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ διοργανωτή και οικοδεσπότη που θα βρεθούμε εμείς οι Πατρινιοι για να έρθουμε; :what:
|
|||
|
|||
Η-Αχαικη-παρεα-συγκεντρώνεται
http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=42670 Ατιμουλικο αφου ξέρεις η παρεα θα συγκεντρωθεί 17:30 στο MARIBA κ αναχώρηση 17:45. Σας περιμένουμε με τα μπανιερα σας. |
|
|||
|
|||
Πολλα φίδια θα μαζευτούν πάλι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ήθελα να το πω αλλά... αρχηγού ομιλήσαντος πάσα αρχή (κ εξουσία θα προσέθετα σαν υιός κληρικού ) παυσάτω... Σοφεράντζα εκτέθηκες κ αρχίζω να νομίζω ότι είσαι σε δίαιτα γιαυτό μας αποφεύγεις...Ρε συ μήπως λέω ΜΗΠΩΣ σκέφτεσαι να αλλαξοπιστήσεις, να γίνεις αλλόθρησκος, να απαρνηθείς την μια κ μοναδική πίστη το ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ 1150 κ να πάρεις τπτ gay μηχανήματα με λίγο περισσότερα κυβικά κ πολλά πλαστικά κ του διαόλου ηλεκτρονικά;;; Τώρα τελευταία κάτι με λάστιχα, κάτι με κάγκελα, αρχίζεις κ μας ανησυχείς εμάς τους γνήσιους, τους αληθινούς... Λέγε τώρα κ διακήρυξε: «αποτάσσομαι τω Σατανά και πάση τη λατρεία αυτού». |
|
|||
|
|||
Παρέα όλο με 1200αριδες κάνει!
|
|||
|
|||