|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ξεβοτάνισμα του φόρουμ....
Εννοείται πως συμφωνώ με την άποψη του Νικόλα "περί αποφυγής"!!!!
Θα συνεχίσω όμως να διατηρώ επιφυλάξεις με το "ξεβοτάνισμα" του Θανάση, γνωρίζοντας ποιο είναι το επόμενο στάδιο... "γιατί το δικό μου και όχι και του άλλου"... και μιας και αναφέρθηκε το συγκεκριμένο καραμπινάτο θέμα, από που και έως που θα ξεκαθάριζε χωρίς να επέλθει σύρραξη?!?!?!?! Ήδη έθεσα εν είδει αστείου κάποιο προβληματισμό. Η ιστορία διδάσκει, ακόμα και στα φόρουμ... Επίσης θεωρώ ατυχή την σύγκριση με "άλλους". Ή θα προσπαθήσεις για την υπέρβαση ή θα κάτσεις στην ουρά περιμένοντας τη σειρά σου. Να θυμίσω δε πως μόνο καλοπροαίρετη είναι η συμμετοχή μου στο φόρουμ, παρ' όλο το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου. |
|
|||
|
|||
Αν και είμαι νέο μέλος στο forum και σίγουρα ο λόγος των παλαιοτέρων έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, νομίζω πως αυτό που στην τελική επιδιώκει ο Θανάσης είναι σωστό και θα μας βοηθήσει όλους. Το gsforum έχει τεράστιο πλούτο πληροφορίας και είναι κρίμα να χάνονται σε εκατοντάδες posts τύπου "1 single emotion". Μου έτυχε και μένα να ψάχνω ταξιδιωτικά που είχαν πάνω από 10 σελίδες "spam" με ένα thumb ή ένα απλό μπράβο. Μήπως αν η διοίκηση έθετε για αρχή έναν ελάχιστο αριθμό χαρακτήρων ανά post?
|
|
|||
|
|||
καλες και σωστες ολες οι προτασεις... αλλα το σπαμ ειναι αναποφεκτο χωρις να ειναι κακο παντα αυτο...
ο χαβαλες και οι διαφωνιες ειναι στο προγραμμα... απλα καλο θα ηταν να μην τραβαει ο καθενας το σχοινι και να μην παιρνουμε προσωπικα την οποια ιδεα η γνωμη του καθενος μας... Μια παρεα ειμαστε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η ιδέα γενικά είναι σωστή, διότι χάνεται μπάλλα μερικές φορές. Αλλά δεν είναι και πραγματικά πολλές φορές. Θα συμφωνήσω με τη δημιουργία ενός "θησαυρού" τεχνικών θεμάτων κι επίσης μιάς ενότητας ψυχοθεραπείας, ξεκατινιάσματος και μαλλιοτραβήγματος!
|
|
|||
|
|||
Σαν να φαίνεται λοιπόν κάποιο φως στο τούνελ!!!!!
Πάνω στην ιδέα του Gemat, θα μπορούσε ας πούμε στο τέλος κάθε ενδιαφέροντος θέματος (και αφού μαζέψουμε τα πτώματα) να ξεβοτανίσουμε, κατά Thandim και το απόσταγμα(προτιμώ τα... ποτά!!) να μεταφέρεται σε "Βιβλιοθήκη", αφήνοντας και το πεδίο της μάχης με τα αποδεικτικά στοιχεία στη θέση του!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσαι μεγάλο νούμερο,πραγματικά οποίος δεν σε έχει γνωρίσει απο κοντά.....χάνει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για το "μεγάλο νούμερο" δεν πρόκειται να σου κάνω την χάρη και να παραξηγηθώ επειδή και καλά με λες χοντρό... μπορεί να είμαι "εύσωμο μανεκέν" αλλά "η φράπα είναι υγεία", θα αργήσεις πολύ να μου κόψεις απόδειξη!!!!!!!!! Τι τα θες, υπάρχουν και άλλοι που με έχουν γνωρίσει από κοντά, αλλά πάλι... χάνουν!!!!! Καλή χρονιά σε όλους σας φίλε!!! Last edited by yannis; 07-01-2011 at 17:42. |
|
|||
|
|||
Παιδιά ας πω κι εγώ μια γνώμη, άλλωστε οι γνώμες είναι σαν τις κωλ@τρυπίδες, ο καθένας έχει από μία....
Βασικά πιστεύω ότι εδώ δεν είναι Βικιπαίδεια, είναι φόρουμ, εγώ ελληνιστί θα το έλεγα διαδικτυακό καφενείο, και αυτή είναι η όλη ουσία του πράγματος και η ομορφιά, στο καφενείο πάει και ο τρελλός του χωριού που προσφέρει γέλιο, αλλά και ο πρόεδρος, και ο δάσκαλος και ο σπασίκλας κι ο ξερόλας κι ο μπορόλας (που τα μπορεί όλα) Λοιπόοον...Αν κάποιος αναζητεί γνώση ας ψάξει, η μασημένη τροφή είναι για τους τεμπέληδες, και στο κάτω κάτω από ποιον ζητάτε να την κάνει τη δουλειά? Γιατί πρόκειται για πολλή δουλειά.. Από τους Admin? Μπας και πλήρωσε κανείς και δεν ανταποκρίνεται το φόρουμ στις προσδοκίες του? Για μαζευτείτε και σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε... Καλοπροαίρετα πάντα... |
|
|||
|
|||
Προτείνω "τιμής ένεκεν" ο επόμενος καφές να ονομαστεί "καφές των καλοπροαίρετων"!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μέγεθος φωτογραφιών στο φόρουμ ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 5 | 26-04-2011 08:43 |
Καλό καλοκαίρι στο φόρουμ | pale | Καλώς ήλθατε | 17 | 03-09-2010 13:11 |
ανοιχτό φόρουμ στους επισκέπτες | kostas-patra | Ιδέες και σχόλια. | 1 | 29-07-2010 14:39 |
Μικροδιακοπές στην λειτουργία του φόρουμ μας ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 21 | 12-03-2010 10:35 |
Νέα ενότητα στο φόρουμ !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 14 | 11-01-2010 12:10 |