|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eντουράδα αγάπης από το GS Forum!!!
Απόσπασμα:
Αφου το σκεφτηκες να γινει ετσι (συνδυασμος βολτας και βοηθειας δηλαδη) γιατι οχι; Αν μπορω να βοηθησω σε τιποτα, μην διστασεις να το κανεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστω φιλε!! |
|
|||
|
|||
Προχωραμε...............
|
|
|||
|
|||
και μηχανικη υποστηριξη η εντουράδα!!! |
|
|||
|
|||
Ωραια σκεψη,μεσα κιγω να βοηθησω με οποιο τροπο μπορω,αν η εντουραδα γινει στην περιοχη του λουτρακιου την διαδρομη την εχω ηδη στο μυαλο μου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ισως να ειναι η εναρξη απο το λουτρακι...λογικα θα χρειαστουμε τα φωτα σου!!!!!ευχαριστουμε φιλε!! |
|
|||
|
|||
Το οτι ειμαι μεσα δεν το συζηταμε....αν και οταν το ειπα στην γυναικα μου ειπε μηπως οργανωσουμε και μια για τους ......δημοσιους!!!;;!!!
οπως μπορω να βοηθησω μου λες |
|
|||
|
|||
Μπράβο σου φίλε.Πολύ καλή κίνηση.Πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι και χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες κινήσεις.Και εγώ αν μπορώ να κάνω κάτι ευχαρίστως να βοηθήσω.
|
|
|||
|
|||
ευκαιρια να βαλω ψιλοτακουνα....
ωραια ιδεα τακαρε....... |
|
|||
|
|||
..εννοείται μέσα!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 13:44 |
ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 10:27 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |