|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η νέα BMW F 800 GS Adventure 2013 για πιο... μακριά
Ωραιο ειναι.εμενα μου αρεσει.μοιαζει οτι θα εχει και καλυτερη καλυψη στην εθνικη.το απλο μπορει να ειναι εξαιρετικο στο χωμα στην εθνικη ομως ειναι εντελως αδειο.
|
|
|||
|
|||
Ωραίο φαίνεται,πότε αναμένεται?
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όπως και στα 1150-1200, <<adv>> δεν σημαίνει <<μικρότερο βάρος, σπέσιαλ αναρτήσεις και μεγαλύτερη ισχύς-ροπή>> … Η μοτό είναι όμορφη και κυρίως είναι σωστή και άκρως λειτουργική για τον ρόλο της(adv)… ...ιδίως μέχρι να αντικατασταθεί, με τον νέο κινητήρα, το μεγάλο adv … |
|
|||
|
|||
θα μπορούσαν απλά το υπάρχον F800GS να το βγάζουν με μεγαλύτερο ντεπόζιτο.Από εκεί και πέρα νομίζω οτι το μηχανάκι μπορεις να το κάνεις "adv"!να βάλεις δλδ προστατευτικά ζελατίνα κατάλληλα λάστιχα κλπ...νομίζω ότι είναι θέμα μαρκετινγκ για τον ΠΟΛΥ κόσμο που ΔΕΝ αντέχει στις μέρες μας οικονομικά μια R1200GS ADV.έξυπνο απο την πλευρα της εταιρίας,πιστεύω θα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις,αλλά θεωρώ οτι είναι περιτό!δεν το χρειάζεται η αγορά....
|
|
|||
|
|||
Μαζί με τον Herbert απο την Touratech θα περάσουμε μια βδομάδα με 2 800 Adventure στην Ελλάδα.
Θα τα πούμε μετά, δεν είναι κακό. Last edited by LakisGS; 24-05-2013 at 20:55. Λόγος: Μεγένθυση φωτογραφίας |
|
|||
|
|||
Ρε Μελέτη ,ρε Μελέτη τι γ@ματη φωτο ειναι αυτή;Ααααααχ ατιμη ζωή!
Καλα να περάσετε και θελουμε και εντυπώσεις απο το 1200αρι με το side car |
|
|||
|
|||
Αναμένουμε εντυπώσεις...!!
|
|
|||
|
|||
μελετη ποτε θα ερθει ο χερμπετ στην ελλαδα
|
|
|||
|
|||
είναι εδώ απο Τετάρτη, αυτη ή φωτό είναι Ναύπακτο την Πέμπτη, πάμε για πιο βόρεια, περνάνε καλά, εχουνε να πούνε τα καλύτερα, θα γίνει και DVD το ταξίδι ο "μεγάλος" γιός είναι όλα τα λεφτά, διαλέγει τα σημεία κατασκήνωσης με old school μάτι.
To 800 είναι καλό, αλλά όλοι ξερογλύφονται γύρω απο το 990 μου για κάποιον λόγο......... Ο Ανδριόπουλος στην Πάτρα είναι απίστευτος επαγγελματίας.... θα σας πώ λεπτομέρεις, τώρα έβαλα καινούρια Heidenau και πάω να τους ξαναβρώ. Αύριο Κοκάλια, Καλιακούδα και βλέπουμε. Γκιώνα μεριά, 18 βαθμούς, |
|
|||
|
|||
off topic : Την Παρασκευή φεύγει από Ελλάδα μέσω Πάτρας..
|
|
|