|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Padonki (Μπάσταρδοι) for ever, ρε...
Tι κάψιμο βραδυνό ήταν αυτό...έκατσα από τις 12 και διάβαζα μέχρι τις 4:00 μονοκόμματα...
Και πάνω που σκεφτόμουνα τι όμορφα που περάσατε και τι φοβερές εμπειρίες και μπας και πότε επιτέλους θα τα κάνω εγώ αυτά ήρθε πρώτα το σφίξιμο στο στομάχι με την μία μηχανή ξάπλα, μετά η ανάκαμψη της ψυχολογίας αφού ποιός τα χέζει τα σίδερα όταν ο οδηγός είναι αρτιμελής και μετά η διάλυση με το τελείωμα... Δεν έχω λόγια,να είστε καλά, να ταξιδεύετε και να τον θυμάστε... |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω τι να πω , διάβαζα διάβαζα διάβαζα και ένιωθα ευτυχία, ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το ταξιδιωτικό μπορεί να έχει ένα τέτοιο τέλος.
Δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Απλά να είμαστε όλοι καλά και να κάνουμε τέτοια ταξίδια ώστε να μας βλέπει από εκεί που είναι και να χαίρετε . |
|
|||
|
|||
αγαπητοι φιλοι ολα ειναι πιθανα να συμβουν
και η χαρα και η λυπη η ζωη και ο θανατος υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν το μυστικο ειναι απλο ζησε οσο μπορεις περισσοτερο με την καρδια σου και το ενστικτο σου καθε μερα μπραβο σας για αυτο το υπεροχο ταξιδιωτικο μπραβο |
|
|||
|
|||
το ταξιδιωτικο, ακομα πιο η φιλοξενια των φιλων Ρωσων. Να συνεχισετε τα μαχιμα ταξιδια σας και να ειστε σιγουροι οτι το φιλαρακι σας θα σας προσεχει και θα χαιρετε μαζι σας.
|
|
|||
|
|||
Τον Πανο δεν ειχα την τυχη να τον γνωρισω..κριμα.
Αντιγραφω το σχολιο του φιλου σας γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να γραψω. έφυγε ακολουθώντας τους δικούς του υψηλούς κανόνες φιλίας και (συν)αδελφικότητας. Εύχομαι ολόψυχα, ότι κι αν λέει η κάθε θρησκεία για το μετά από ΄δω, να είναι αληθινά. Το ταξιδι σας οπως το διαβασα μου λεει πως ειστε μαχιμια μηχανοβιοι πιστοι οπαδοι του δογματος ¨ "ενα ζευγαρι καλτσες και μακρια απο μοτοπλυντηρια" και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα μεσα απο αυτο. Ευχομαι γρηγορα στα επομενα με τον φιλο να σας παρακολουθει... |
|
|||
|
|||
τι να πω ρε παιδια,
δεν περιμενα τετοιο τελος... ειχα διαβασει για το ατυχημα και τον θανατο του Πανου, αλλα τωρα μονταρισα το παζλ και χαλασα... νασαστε καλα και να ταξιδευετε |
|
|||
|
|||
Ένα ξεχωριστό αποτύπωμα ταξιδιωτικής περιήγησης με μοτοσυκλετιστικό mood, αυτοσχεδιασμό, "ανατομικές" βόμβες και πολύ χιούμορ!
Απολαυστικό σε κάθε αράδα, παραδίδει φροντιστηριακά μαθήματα ταξιδιωτικών επιλογών σε νέους ταξιδευτές αλλά και σε παλιές καραβάνες. Το αναπάντεχο φινάλε με την ξαπλωμένη μηχανή προκαλεί ρίγος και παγωμάρα σε κάθε μοτοσυκλετιστή... . . ...όμως, η γροθιά στο στομάχι που ακολουθεί, θα πονάει για πάντα όλα τα μέλη κι αυτού του φόρουμ... Η ζωή συνεχίζεται... Καλά χιλιόμετρα σ' όλους! Last edited by Uriah Heep; 29-03-2012 at 00:11. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
yg:Βουνέ, πιάσε δουλειά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελάτε εσείς και θα 'χουμε φρέσκο αχταρμά, γεύσεων. Το ταξιδιωτικό το διάβασα από την πρώτη στιγμή που το ανέβασες. Γνωρίζοντας το τέλος, με πήρε ώρες για να το διαβάσω . . . όπως τις ταινίες που τις βλέπεις σε επανάληψη, που πάντα κοντοστέκεσαι αφηρημένος και ελπίζεις πως το τέλος θα είναι όπως εσύ το φαντάζεσαι. Καλά χιλιόμετρα να έχουμε και να τιμάμε ότι αγαπήσαμε, για να το κρατάμε ζωντανό. ΥΓ: Η Βόρεια παρέα, διαθέτει ktm για ζευγάρωμα. |
|
|